Fikatime


Goda crostini med brie & fikonmarmelad & majonäs med färska rärkor & dill!


Grillad kyckling med svensk färskpotatis, grillsås & en god sallad!


En supergod vit chokladpaj med svenska jordgubbar. Hann inte fotografera
innan vissa hade börjat ta=)


Jag hos Mammsen!


Syskonen=)


Maximilian hos mamma=)


Har haft en underbar helg men synd att den redan är över. Hade en mysig morsdag igår. Eftersom vi har två små barn så tog jag med mig Maximilian till falsterbo för att fira mamma & Micke tog med sig Theodor till höllviken för att fira sin mamma:) Fick för ett tag sedan en ny fin vit laptop av pojken som en för tidig morsdagpresent:)*tack,tack* Mamma fick ett par vackra rosa rosor av mig. Som vanligt bjöd mamma på en jättegod middag.

Måndag idag igen & Micke kommer snart hem och jobbar lite hemifrån nu på eftermiddagen vilket är himla skönt då han kan hjälpa mig lite med barnen emellanåt om det skulle vara något speciellt jag måste göra. Har mycket att göra här nu så hinner inte sitta vid datorn mycket längre än såhär. Då barnen just nu ligger & sover får jag passa på att hänga upp all ren tvätt, diska m.m=) Kan inte förstå att våra små liv redan har hunnit bli 9 veckor gamla, tiden går fort!

Älskar mina fina pojkar!!


Tisdagsrapport!



Mina små änglar som nu har blivit 2 månader gamla=)

Tisdag eftermiddag och dagen har gått väldigt fort. Påbörjade denna dagen med uppstigning omkring 08.00 då det var dags för morgon matning av bägge barnen. Därefter kom mamma förbi med bullar och vi åt frukost tillsammans och hon passade barnen så jag fick duscha i lugn & ro, skönt!=) Lite senare kom min vän Mindy & hennes son William hit och fikade med oss, jättemysigt. Alla barnen var så snälla så och vi hade massa skoj att prata om, tack så jättemycket för en mysig dag & vi får träffas snart igen. Tyvärr har det blåst rejält idag så vi har hållt oss inne men snart kommer M hem & då ska jag i alla fall bege mig ut till stallet och andas riiiiktig landslukt=) Nu ska jag påbörja middagen som blir tacos. Förresten, detta känns som en riktigt bra vecka=)=)

♥ ♥ ♥

Puss på er!

Uppe med tuppen!








Godmorgon bloggen!

Blev att vi startade morgonen tidigt denna måndagen då barnen sovit så fint hela natten och ville upp tidigt. Det är så härligt nu när de vissa nätter sover längre stunder. Jag har haft barnen själv hela helgen då Micke har varit iväg på bröllop i Kalmar. Jag hade verkligen velat följa med men ville inte lämna bort de små en hel helg så vi stannade hemma istället. I fredags sov jag & barnen över hos mamma i falsterbo & i lördags var jag nere i fbo hela dagen & mös i det fina vädret. Åkte sedan hem på kvällen & på söndagen åkte jag & barnen återigen ner till Fbo för att vara med på konfirmations firande. Det bjöds på en massa god mat & dryck. Sammanfattningsvis har vi alltså haft en mycket bra helg, dock väldigt tomt utan pappa hos oss. Man märkte att barnen blev glada över att få träffa honom igår.

Just nu sitter jag här med en kopp kaffe & hoppas på att vädret ska bli bättre och att det ska sluta regna för vill ju ut & promenera. I eftermiddag blir det nog en runda till stallet för saknar mina hästar oerhört mycket just nu!!

Ha en bra start på denna veckan!

Onsdagskväll!


Söta Carro med sin Alwin & mina små pojkar ligger där bakom som
ni ser..;)




Så var onsdagen snart avklarad och det har varit en mycket bra dag. Barnen sov bra inatt och jag behövde endast gå upp en gång för att mata dom, skönt.  Imorse tog vi det lugnt och mös i soffan och sedan hann jag ta mig en snabb dusch innan vi fick besök av Caroline & hennes fina son Alwin som kom hit vid halv tolv tiden. Vi började med en promenad och sedan fikade vi i trädgården och Carro hade tagit med sig supergoda baguetter till oss. När vi väl var klara och barnen hade fått bekanta sig lite med varandra hade klockan blivit halv fem & de åkte sedan hem. Tack för en jättemysig dag! Ser fram emot att träffa er snart igen...;) Alwin är verkligen en fin & snäll bebis.

Senare kom Micke hem och vi åt god kyckling med brunsås, kroketter & gelé. Nu kom nyss Mickes föräldrar hit och nu ska vi ta en god fika och få lite barnpassning:)

Hoppas på lika ...fint väder även imorgon!

Hejhej

Mysdag!


Jag!


Jag & finaste Anna!


Förrätten!


Huvudrätten!


Finns det något som slår detta, svar NEJ! Så himla gott..


Hej kära blogg!=)

Får börja med att berätta att gårdagskvällen hos våra härliga vänner Anna & Christian var mycket trevlig. De skämde bort oss och bjöd på en mycket god middag. När vi kom fick vi gott tilltugg, parmesanchips och marinerade kapris. Därefter en riktigt god förrätt, baconlindad getost på en bädd av glacerad ruccola & pinjenötter och till det fick vi en god bit bröd. Till varmrätt blev det ångkokt lax som var fylld med en god avokado cremé och till laxen serverades vinsås och goda rotfrukter. Till efterrätt blev det jordgubbar med äkta gammeldags vaniljglass, gott gott!! Vi hade med oss våra små älskade barn och de skötte sig jättebra och var så lugna & fina. När vi åkte hem hade klockan redan hunnit bli halv två. Tack för en jättetrevlig kväll!

Idag tog vi lite sovmorgon här hemma och gjorde oss sedan iordning för att åka ner till höllviken där vi lämnade våra små älsklingar till pojkens föräldrar för barnpassning från idag till imorgon. Vi fick även njuta av lite goda våfflor innan vi åkte hem. Pojkens föräldrar var snälla och tyckte att vi skulle få en lugn natt och ta igen lite sömn vilket vi verkliiiigen behöver efter en mkt tuff första tid som föräldrar till 2 små tvillingar=)

Vi var i eftermiddags iväg och handlade goda räkor & kräftor i Smygehuk och har nu ätit en god middag & tagit god tid på oss, vilket man inte har varit bortskämd med att kunna göra den senaste tiden direkt. Ska bli så underbart att få sova en hel natt och få känna sig utvilad. Nu blir det en promenad och sedan film & godis i soffan!

Hoppas ni har en bra helg..

K R A M

12 maj-10





Denna onsdag har jag tillbringat tillsammans med min mamma & som det blir barnens (mormor=) hemma hos henne nere i falsterbo. Jag packade så fint in vagnen i bilen redan igår för att vi skulle gå en långrunda med barnen & hundarna i mysiga fbo men tjii fick jag då det ösregnat hela dagen, arrrrrrghh!! Blev dock en väldigt bra dag ändå med god lunch bestående av mammas supergoda ciabatta mackor och goda kakor efter det. Barnen verkar verkligen trivas bra hemma hos mammsen för de är alltid så tysta & fina där, likaså när de är hos (farmor & farfar=)

Tiden går så fort och barnen utvecklas så himla mycket från vecka till vecka & det är så roligt att se alla dessa förändringar. Måste fortfarande emellanåt stanna upp & tänka efter...stämmer det verkligen att detta är våra små barn;) Att få barn är verkligen det största man kan vara med om och allt kretsar kring dessa små älskade liven. Vi har haft många tuffa veckor men nu märker man att de börjar bli större och mer stabila för var dag som går. Är fortfarande väldigt försiktig med att vistas ute bland stora folkmassor och tänker undvika det någon månad till, tills rs- viruset är helt borta. Har dock haft många goda vänner här på besök och alla har verkligen varit så söta & kommit med en massa fina presenter, god mat och varit ett gott stöd, TACK! När man har två små spädbarn som tar mycket kraft från en uppskattar man verkligen all hjälp man kan få..tro mig.

Nu hoppas jag snart på att få gå & lägga mig och önskar att våra små prinsar sover måååånga timmar i sträck efter det sista kvällsmålet som de snart ska få;) behöver vara utsövd tills imorgon då jag på morgonen hade tänkt åka ut till mina hästar & därefter ska jag åka in till stan och handla lite fina barnkläder samt hinna med ett besök på Ikea.

Sov så gott mina vänner ....
puss&kram!





RSS 2.0