Hotell Spelabäcken!


 
Här är även lite bilder från vår strandpromenad i söndags! Härliga höst.
 
Älskar M & T härliga hösttröjor från Zara!
 
 
 
Igår blev det en tur ner till skanör för att hälsa på mamma och sen åkte jag och Theo vidare till Hotell Spelabäcken för att möta upp Hanna & Hugo för en fika/lunch. Har inte varit på hotellet sen innan ombyggnaden men det hade blivit jättefint där. Jobbade där efter gymnasiet som kock, fixade konferensluncherna till hotellets gäster.
 
Nu hade dom en lättare meny bestående av olika kakor, drycker & smörrebröd! Tog ett smörrebröd med räkröra till mig och till Theo beställde jag in en tallrik våfflor med grädde & sylt. Fick beställa in en port till då han tyckte det var väldigt gott;-) min lille gottegris. Max stannade kvar hemma hos mormor och hade ätit två pannkakor och dom hade även varit  på promenad i skogen. När jag kom hem efter några timmars snack med fina Hanna åkte vi hem & mina små pojkar somnade på fem minuter i mammas säng & sov middag i två timmar & då hann jag och mamma ta en kopp kaffe, snacka skit och jag hann även gå igenom hennes nya tidningar;-) En jättemysig tisdag.<3
 
Idag vräker regnet ner och barnen är på dagis och jag ska plugga, fixa här hemma, handla & ge pollarna lite lunch.
Ikväll hade jag tänkt göra pannbiff med lök, riktigt sugen på husmanskost idag så..så får det bli!..
 
Nu vidare ;-)
 
 

Skön torsdag med solsken!

Hade trevligt lunchsällskap av min fina vän Emilia på Märtas i Höllviken igår. Alltid lika god mat!
Ljuvligt GOTT!
 
<3<3
 
 
Nu har vi varit ute först på en långpromenad och sen gick vi inom lekplatsen på vägen hem. Det är soligt och skönt ute och hösten är verkligen här. Kalla friska vindar och både jag och barnen invigde mössorna idag! Nu står spaghettin & köttfärssåsen på spisen och alldeles strax blir det lunch. När dom små sen ska sova tänkte jag passa på att plugga lite för att sedan fortsätta pussa och mysa med mina älsklingar sen när dom vaknar.
 
Blir nog en runda till lekplatsen då igen kan jag tänka mig. Älskar hösten & måste snart ta en heldag i stan och bara gå runt och mysa och titta på alla fina höstnyheter och ta några goda fikor emellan ;-) Längtar tills vi ska åka upp till Gbg för då ska jag gå & dra på NK ett bra tag!!
 
Ikväll blir det stallet, pluggande och sen ska jag försöka hinna se på det nya bakprogrammet "Hela Sverige bakar" som kommer på sjuan kl 21 ikväll.
 
Är långledig från jobbet nu ..så många härliga dagar väntar på oss! Kom gärna med roliga förslag;-)
 
Puss&kram<3

Lörkväll!

Mammas pojkar hos Camilla & Bianca för ngn vecka sedan!
Söta, fina Camilla!<3
Camilla lagade supersmaskig lunch till oss, jättegott!
Ni är Underbara!

Love you...
 
Sitter här med lite gott rödvin och har tittat på Körslaget, röstade självklart på Anders B..härlig människa & duktig kör, tonsäkert & Classy!!
Idag har det varit ännu en kylig höstdag och började dagen med min dagliga hästdos, bästa! Därefter hem till mina fina små och vi mös lite framför "Karlsson på taket" det är den filmen som gäller just nu;-) Sen tog vi på oss ordentligt med kläder och va ute i två timmar innan vi åt lunch.
 
Har fått pluggat lite och sen har dagen varit väldigt lugn för övrigt. Imorgon har jag lovat Max & Theo att dom ska få våfflor, klart att jag själv också gillar våfflor väldigt mycket :) Hoppas att söndagen bjuder på härligt väder så vi kan vara ute mycket imorgon igen.
 
 
Är trött....så snart blir det sängen!
 
Kramkram<3

Femte september 2012!

Beställningen från Pomp De Lux har anlänt & även denna gången blev jag mycket nöjd.

Igår var jag hemma hos Sofie & hälsade på hennes goa lilla Wilda & sen hämtade vi hem Tova när hon
slutade skolan. Innan dess blev jag bjuden på god frukost, mysig förmiddag!

Fick även gosat med lilla Siri som jag saknat<3
 
Vi mår bra igen och veckan har inneburit dagis, lite plugg, träning m.m! Idag fick jag fixat massor medans Max & Theo var på dagis. Hann med att göra klart mina uppgifter som ska lämnas in på fredag, hann även med träning & städning. Hämtade hem dom från dagis kl 14 & sen kom våra härliga grannar över på lite fika & efter fikan gick vi en vända till lekplatsen där hela områdets barn var och lekte kändes det som;-) Mysig eftermiddag!!
 
Dom små har nyss ätit och/skinkpaj och nu myser vi framför tv:n innan det är dags för bad & nattning. När barnen lagt sig ska vi äta räkor, havskräftor & annat gott från Gbg, goootttt!! Vill att tiden ska gåfort nu...är ju hungrig;-)
 
Jobbar i helgen så blir till att njuta lite extra imorgon & på fredag ..men det ska vi nog fixa utan problem för imorgon ska vi hem till Camilla & Bianca & leka & luncha, ser vi fram emot!
 
Ha en härlig kväll fina Ni<3 KRAM
 
 

RSS 2.0