Västkusten!


Max cyklar med Fabian!

Mumsigt med glass!!

Fina Emma med Max


Lite rosé med tilltugg!

Fördrink (Dagens) med grillad halloumi!

Grillkväll!

En helmysig kväll, en riktig försmak av sommaren!!!


Innan vi åkte hem på söndagen firade vi morsdag med denna goda tårtan!


I helgen packade vi in oss i bilen och åkte upp till underbara Göteborg. Vi spenderade helgen hos mina kusiner och hade en jättemysig helg. Vi hade ju sådan tur med vädret och hade hög sommarvärme varje dag. Samma dag som vi kom upp ..åt vi goda räkor, havskräftor med gott bubbel och satt ute läänge i kvällssolen och njöt. Barnen har haft det underbart däruppe och blivit så sysselsatta av mina kusiner;-) dom har hoppat studsmatta, åkt longboard, cyklat och lekt hela, hela tiden. Varit med oss till nio, halv tio på kvällarna och sedan sovit till åtta, halv nio varje morgon, duktiga!!

Vi va även en sväng inne i stan & tittade på mina kusiners nya hus som dom ska flytta till i höst, sååå fint & så nära centrala Gbg, perfekt;-) när vi ändå var inne i stan passade vi självklart på att ta en glass på (Lejonet & Björnen) världens godaste glass enligt mig. Hann även med en god grillning med lammracks, grillade revben med årets första nypotatis och en hel drös såser till, såå gott! Tror vi räknade ihop att vi sammanlagt hade 7 st olika såser;)haha!

Nästa gång vi åker upp är det kanske till Marstrand vi åker där dom har lägenhet, hade varit mysigt sen framåt sommaren. Får vi se till att fixa ihop! Tack för en alldeles underbar helg.<3<3

Tyvärr är det fina vädret borta och istället är det 11 grader och regnigt och kallt idag men hoppas att värmen hittar tillbaks snart igen. Man vänjer sig väääldigt fort vid det varma härliga vädret. Allt blir så lätt & barnen springer bara in & ut genom dörren och man slipper tänka på jackor & skor.


Ha en bra dag! Kram Gabby



Dk!!














Våra älsklingar häromdagen!!


<3<3
Förra helgen åkte jag & Micke över till Dk och bodde på ett mysigt hotell i Vedbaeck First Hotel Marina som ligger utmed den danska kusten. Hotellet låg härligt beläget vid havet, hamnen! Vi lämnade barnen hos Mickes föräldrar på morgonen och checkade in på hotellet strax efter lunch. Gick sedan och strosade runt och åt en mysig lunch på ett litet café alldeles i närheten av hotellet. På kvällen blev det god tre rätters middag på hotellet och därefter tog vi varsin god drink. Perfekt avslut på en lugn & väldigt härlig dag!


Frukostbuffén var jättegod men inte lika god som den hos oss på Hotel Mäster Johan;-) vår äggröra är faktiskt väldigt god och det är ofta man får höra att det är en av de godaste äggrörorna man ätit. Alltid kul att höra! På många hotell är det ju pulver (scramble eggs) man oftast får, men icke hos oss.

Nöjda efter vistelsen åkte vi återigen över sundet och hem till våra fina små pojkar som hade haft det jättebra hos farmor & farfar. Dom hade varit på Folkets Park och åkt en massa karuseller och kört bilar m.m;-)

Imorgon får Max & Theo vara hemma med Micke som är ledig..tyvärr får jag jobba men jag kommer ju hem tidigt på eftermiddagen så då får vi se till att ha en mysig em, kväll tillsammans hela familjen.


Lovely days!!






Max & Theo fick sina fina presenter av William! Tack för en mysig dag fina
Ni.

Hej Bloggen!


En ny vecka som startade med en ledig måndag för min del. Va på ett möte imorse och sen efter det passade jag på att storhandla till hela veckan. Satt sen & njöt i solen medans mina pojkar sov middag! På eftermiddagen kom goa Hanna & William hit och fikade med oss. Kaffe & kanelbullar och lek & bus för de små i trädgården.

Till middag fick det idag bli fisk, lättlagat och nyttigt. Åkte sedan till hästarna och pysslade om dom. Så himla fint nu när man är omringad av all denna fina gula raps på fälten;-) vilka sommarkänslor man får!


Jobb för mig imorgon igen men den      a veckan har jag min korta jobbvecka vilket jag uppskattar;-) och till helgen har vi trevliga planer att se fram emot.

Kommer bli en bra vecka det här;-)

Hej svejs!!

Har även lite härliga bilder sen i torsdags då jag & bästa Martina va på A9 & åt en god middag & drack gott vin!!<3

Gotttt!



Bästa chokladfondanten jag ätit!!

En supermysig kväll!

RSS 2.0