Grattis på två-årsdagen!!


Mina fina tvååringar, älskar Er!

Min solstråle Anna, underbara vän!<3



Kanelbullsbak, finns det ngt godare?? Näää;-)

Idag fyller våra älsklingar två år! Hipp hipp hurra... tänk va tiden går! Nu börjar ni bli så stora & varje dag ploppar det upp fler & fler ord;-) Både jag & Micke har jobbat idag så det fick bli en dag på dagis för fölsegrisarna men dom hade haft en toppendag på dagis och även idag hade dom haft påskfest. Micke målade dom lite imorse innan dagis med lite fina prickar & läppstift på kinderna, världens sötaste, haha! Saknade dom hela tiden när jag var på jobb men slutade redan vid 14.00 så vi fick en mysiig em/kväll tillsammans. Lagade deras favvis rätt (Fläskpannkaka) till middag och dom åt tre portioner var;-)


Igår va fina Anna här och fikade med oss. Riktigt härligt väder så blev en mysig fika ute i trädgården! Söta Anna hade köpt med sig fina presenter till dom små, dom fick varsin jättefin tröja. Även jag fick ett litet paket med söta servetter;-) Goa du, tack så jättemycket!<3

Today I Love!


Lite nytt i vårgarderoben. Underbara Ester Elenora sjalar!

Dessa Ray Ban solglasögonen är nu beställda och är på väg hem till mig!

Mina älsklingar idag<3

Så duktiga som hjälper mamma att köra vagnen;-)

Idag har vi, jag & barnen fått i oss massor av frisk luft. Trots rinnande näsor så begav vi oss ut på en härlig promenad efter en lång & mysig frukost framför Pippi. Vi va nog ute i ca 2 timmar! Så härligt. Är en människa som älskar att vara ute i naturen och allra helst är jag ute hela dagarna. Klär man sig bara rätt efter väder & vind kan jag vara ute hur länge som helst, inga problem!


Till lunch åt jag & grabbarna min ost/skinkpaj och sen däckade dom ganska så snabbt därefter. Om ngn timme kommer Micke hem från sin sthlms vistelse med jobb & då får vi dra igång fredagsmyset! Det är min jobbhelg ..men har fortf många timmar kvar att mysa här hemma med mina tre hjärtan.

Tiden går fort och tänk att det snart är dags att fira deras 2-årsdag! Nästa helg blir det släktkalas här hemma för Max & Theo så det blir till att baka en del nu i veckan som kommer. Ska bli mysigt! *Håller tummarna* för att vädret blir fint nästa helg så vi kan vara både ute & inne, vore ju toppen.

Ikväll velar jag mellan att bjuda mannen min på sushi, hemgjord pizza el räkor;) Kan inte bestämma mig!! haha ..svårt. Ha en trevlig fredagseftermiddag/kväll! KramiiiiS


Nosa Nosa Asi voce Me mata..


Min nya vårjacka från Barbour!
En låt som alltid får mig på gott humör! Kan behövas nu när jag är hemma & sjuk, igen! Tyckte det var lika bra att stanna hemma idag då jag hade feber igår kväll & en massa halsont. Man måste lyssna till sin kropp & faktiskt vila upp sig för annars kommer jag aldrig bli av med skiten. Mina små älslingar är på dagis & jag vinkade hejdå till dom imorse och dom var på så glatt humör när de gick till bilen i sina fina nya vårjackor!

Har nu druckit varmt gott te & ätit frukost, ligger här nerbäddad i soffan. Känns SÅ konsigt at vara hemma helt själv. Om några timmar ska jag hämta hem mina små pojkar!<3

Hoppas ni är friska & krya mina vänner.

KRAM!

Landat i soffan!


Bruschetta på Vapiano! Älskar det, så gott.

Tog en SCAMPI E SPINACI, urgod! testa.
Och avslutningsvis en Mojito!!



Ny kanna/kruka och skål.

Ny vit blus från Silke.

På min fina imorse


Dagen idag har bestått av en massa frisk luft, glada skratt och god mat. Tog ut hästen på en härlig, lång ridtur tidigt imorse. Därefter direkt hem till min lilla älsklingsfamilj! Ikväll är jag fatiskt ensam hemma då M är hos sin vän. Har laddat upp med en massa godsaker så jag klarar mig fint;-) Veckan har annars varit bra och i torsdags träffade jag Martina & Catarina & vi gick ut och åt en god middag på Vapiano & därefter blev det en god Mojito drink på Lilla Torg (uteserveringen) Nu är det VÅR.. myyyyys!



Stranden & Vellingeblomman!!












<3<3

Det är så mysigt att bo så nära havet nu när våren & sommaren är så nära. Här där vi bor nu har vi en kvart, tjugominuters gångavstånd till havet, stranden! Vi har ju även nära till Vellingeblomman och där har påsken redan tagit full fart och vi var där & besökte dom söta djuren & tittade på alla härliga påskfjädrar & påskkärringar! Max & Theo tyckte det var jätteroligt och vi blev kvar där ett bra tag. Fick köpt ett fint vitt trähjärta som jag ska ha i köket och fick även med mig en minipåsklilja till vardagsrummet och fina penseér till utekrukan vid ytterdörren.

Nu hoppas jag att vi slipper höra ordet halsfluss på vääääldigt länge. Max & Theo är pigga & glada igen och har varit väldigt busiga hela dagen och lekt väldigt mycket ihop. Skrattat högt och stojat med varandra;-) Vi var i fm i stallet och mockade och fixade och dom har blivit så duktiga & hjälper mig mer och mer därute, ja på deras lilla sätt;-) sen innan vi gick hem fick dom matat pollarna med en massa äpplen. Vi har haft en mysig dag, synd bara att våra vänner Camilla & Bianca fick ställa in idag pga förkylning.

Till middag gjorde vi egna hamburgare och herregud vad det var populärt, dom åt mer än vad jag gjorde;-) Nu blir det en kopp te och lite läsning. Jobb tidigt imorgon bitti!!

Just det, äntligen har Leilas egna hemsida dragit igång: www.leilasgeneralstore.com!! Fiiiina saker..

Ha det fint.<3

För ofta!




Nu kör vi på halsfluss här hemma IGEN!;( tredje gången nu på två månader, tjohooo!!! Nä är uppriktigt sagt riktigt trött på eländet nu. Har jobbat idag & kände mig väldigt trött i kroppen imorse och sen blev det värre & värre under dagens gång & sen nu ikväll har jag haft feber & ännu mer halsont. Fick köpt lite god Sia sorbet (Hallon) innan som vi har mumsat i oss utav nu ikväll. Skulle egentligen träffat min finis Martina ikväll & äta en god middag men tyvärr fick det ställas in.

Och eftersom vi fortfarande smittar får vi tyvärr även ställa in morgondagens besök av Hanna, Anna &Janni med barnen:( nu när vi äntligen bestämt en dag, ledseeeen!! Får hitta en ny dag snarast.

En rolig nyhet är att Pompdelux kläderna nu är uthämtade och jag blev helnöjd & Max & Theo verkade också gilla dom fina kläderna och skulle prova allt;-) sötnötter!

Som tur är så är jag ledig imorgon och ska försöka vila mig så mycket som det bara går mellan varven.


Sköt om er! KRAM

RSS 2.0