POMPdeLUX-party!!!


Bild lånad av Hanna! http://ellenojag.blogspot.com! Glömde tyvärr att
ta med mig min egna kamera igår.

Igår var jag ledig efter att ha jobbat hela helgen. Därför hade vi en mysig dag här hemma igår med lek, fikor & bus & vi var även i stallet & mockade & matade pollarna. På kvällen var det POMPdeLUX-party hemma hos Anna. Hanna & Anna hade fixat såå fint med goda tilltugg & dricka och vi var en hel drös tjejer/mammor som blev visade POMPdeLux fina vår/sommar kollektion!! Fick handlat en del fina plagg till mina små pojkar. Nu längtar jag efter att få hämta ut mitt paket;-)

Tack fina Anna & Hanna för igår!!!


Idag har jag jobbat min första dag för denna veckan & det har gått jättebra & vi jobbade på i full fart efter stängning & var redan klara vid 13-tiden. Hann därför med en runda på stan, fick köpt nytt smink & en parfym.

Nu står min fläskpannkaka klar för att ätas! Så mysigt vårväder ute idag & kvällarna blir bara ljusare & ljusare för varje dag;-) I helgen är jag ledig & då får det bli ett besök till Vellingeblomman (påskbyn)





Ett nytt litet liv & prinsesstårta!!


Denna mysiga tröja från Hunkydory är nu en storfavorit!

Tröjor från H&M

Fina tulpaner från Mickes mamma!!

Idag har ju såklart allt handlat om den nyfödda lilla prinsessan!! På jobbet kom ett filmteam från Svt till hotellet & ville filma oss under fikarasten;-) Självklart blev det en fin & god rosa prinsesstårta dagen till ära;-)

Slutade tidigt idag då vi jobbade på i hög fart och åkte sedan hem och städade lite här hemma och tog en macka och sen åkte jag vidare ut till stallet för en härlig ridtur i eftermiddagssolen! Nu kan väl ändå våren komma på riktigt, hade varit så underbart härligt.

Alldeles strax kommer Micke & barnen hem. Micke har varit med jobbet i Göteborg och Max & Theo har sovit hemma hos farmor/farfar inatt. Igår på kvällen träffade jag min fina vän Anna i trelleborg och vi tog en god middag tillsammans på A9. Alltid lika god mat & alltid lika kul att träffa dig ..fina fiiina vännen min!!<3

Imorgon är jag ledig och vi ska ha en lugn & mysig dag precis vad jag behöver!! Fika från Björns och lite shopping ska vi dock hinna med;-)

kanske såg ni mitt medverkande i tv rutan nu ikväll på Svt som var vid 19 tiden! Hatar att se mig själv prata på tv..usch usch!!=)

Kvällen har varit mysig & vi har ätit god spaghetti carbonara & myst framför tv;n.

Snart läggdags, trött ikväll! Kramar

Semla!


På jobb idag!

Alla vi i personlen fick goda semlor idag, MUUUUMS!!!

Sitter här lite halvtrött i soffan och har just kollat klart på Top model. Blev så mätt av den goda lunchen på jobb idag så har bara ätit goda mackor & ägg som kvällsmat nu för ett litet tag sedan. Även en god semla har slinkit ner i magen;-) Imorgon efter jobb blir det stallet sen ska jag träffa min fina vän Anna på kvällen och gå ut och äta, mysigt!! På tok för längesedan vi sågs nu.

Nu ska jag njuta av lugnet innan sängen kallar.

KRAM

Härliga helg!


En god frukost på jobb i veckan!

Fin miljö man jobbar i om dagarna!


Denna tunikan är nu beställd!!

Äntligen är den härliga helgen här och jag är ledig. Började denna lördagen med en ridtur tillsammans med min fina hästskötare Sofi. Så glad att hon har börjat sköta mina hästar för hon är verkligen en toppentjej! Vi va ute i en timme och hästarna va jätteduktiga. Det var allt lite kallt .. efteråt men nu var det extra skönt med en varm härlig dusch. Mickes föräldrar & hans farmor & Bosse var här på fika när jag kom hem från stallet.

Nu har Micker varit & inhandlat middag till kvällen då vi ska ha våra vänner Patrik & Jonna på middag! Till förrätt blir det två olika sorters bruschetta. En med chevré & en med parmaskinka & tomat. Till varmrätt blir det gorgonzola späckad tornedau med rotfrukter i ugn & en rödvinssås. Till efterrätt ska vi bjuda på fransk chokladtårta! Låter gott va?;) Blir hungrig bara jag tänker på allt gott!!

Ska snart åka & ta in hästarna sen måste jag sminka mig & fixa med maten!

KRAM!

Jobbhelg!



Fruktpaus i halmen!

Jobbar hela helgen men då jag kom hem redan vid halv tre, har jag hunnit med att vara hos hästarna, mysa med de små och ätit en god middag tillsammans med min fina familj! Va istället ledig igår fre och då hade vi en mysig dag jag & mina små grabbar. Vi åt pannkakor & promenerade ut till stallet och va där i 2 timmar på eftermiddagen! Theo oh Max skulle hjälpa till att sopa hela stallgången och att slänga sig i halmen va också väldigt poppis;-)


Nu kollar jag på Mello och äter chips & dippa med god kall Cola. Hade iaf en jättebra dag på jobb denna lördag & va helt själv med hela buffén idag och det gick jättebra, alltid lite nervöst första gången ..man är helt själv men det gick bra! Är ju van att jobba under stress då jag jobbat på olika restauranger, bla då jag arbetade runtom på alla de olika rest på kastrup! En bra erfarenhet att ha med sig i bagaget. Där kan man snacka om stress!!

Nu ska jag vila upp mig för ännu en tidig morgon på jobb imorgon.

Ciao!

VAB-Dag! Min första.


Fin från Lilly of Sweden

Perfekt t-shirt i lång modell från ChillNorway!!


Dagens Gabby;-)

Mammas lilla sjukling!

En glad Theo!

Håll med om att den inte ser äcklig ut;-) Älskar den! Björns i vellinge.



Bild tagen ifrån helgen på min ena häst & min goaste skötare Idah!

Idag har jag min första VAB dag här hemma! Stackars lilla Max fick igår kväll 39,9 gr feber och har även idag feber, trött & hängig så blev såklart inget dagis idag. Då Micke va hemma & vabbade några dgr i förra veckan blev det därför jag som fick stanna hemma denna gången. Imorgon ska jag dock jobba igen då farmor ska passa våra små.

Det går bra på jobbet, vissa dagar mindre stressigt medans andra kan vara riktigt stressiga. Några mornar förra & denna veckan har jag fått träffa goa Claes Malmberg (varje gång jag ser honom tänker jag bara på "Lotta" som det tittas flitigt på här hemma;-) haha! Har alltid gillat honom;-) I slutet på veckan kommer Paolo Roberto till oss!

Det är verkligen ett trevligt gäng man har kommit till, kul! Viktigt att man trivs, man spenderar ju ändå ganska många timmar på sitt jobb.

Idag har vi bara haft en mysig dag och jag har skämt bort mina underbara pojkar med pannkakor som dom älskar! Senare kommer mamma hit en sväng & passar dom små medans jag ska till stallet. Känns lite onödigt att dra ut lilla Max i denna kylan nu när han inte är helt kry. Längtar till våren/sommaren då barnen får vara lite mer friska. Vinterhalvåret med småbarn är ju inte jättekul alltså.

Medans mina godingar sover passar jag på att dricka varm choklad & kolla bloggar & fina klääääder!!

Halsfluss!


Fina vårnyheter hos La Redoute!



Rosa jag denna lördag!


Nya stallet, tomt på hästar vid denna fotograferingen;-)

SÅ ..nu är jag äntligen tillbaka! Vi har hela familjen varit sjuka i halsfluss, ingen trevlig upplevelse för våra små älskade pojkar som har haft såå ont:( Jag har börjat jobba & jobbade i 3, 4 dgr utan att veta om att det var halsfluss jag hade. Tillslut kände jag att detta är inte bara vanligt halsont & bestämde mig för att åka till vårdcentralen & några minuter senare konstaterade läkaren att det var halsfluss! Nu går vi alla på penicillin sedan några dagar tillbaka och jag känner mig piggare och har inte alls lika ont i halsen längre. Som tur är så är jag ledig denna helgen & försöker vila och bara ta det lugnt. Max & Theo är också mkt piggare igen!! Nu håller dom även på att få två kindtänder, yes bara två kvar sen är alla 20 på plats;-) Har längtat efter att detta eviga tandonda ska ta slut.

Vilket väder ute, svinkallt. Kollade på mob imorse och klockan åtta imorse var det -16 grader ute, kallllt. Blir ingen ridning idag men hoppas på att kunna ta en liten runda imorgon. Får väl hoppa av & gå lite emellanåt så inte fötterna dör helt & hållet;-) Hästarna trivs så jäkla bra i det nya stallet och jag med! Skönt att ha dom på plats och ännu skönare att bara kunna gå/cykla ut.

Ikväll skulle vi egentligen haft våra vänner Jonna & Patrik på middag här hemma men då vi fortf är lite sega så valde vi istället att skjuta fram middagen till ett senare tillfälle. Dagen idag har gått åt till städning, storhandling & resten lugnt framför tv;n.

Man märker att det var ett tag sedan man jobbade och det tar ett tag att komma in i det men eftersom att det är så roligt så kommer det ge sig med tiden! Börjar tidigt på mornarna kl. 05.30 så det är Micke som får lämna M & T på dagis vid åtta tiden och sen är det jag som står för hämtningen. Blir aldrig att jag hämtar dom senare än 14.30-15.00. Bra att kunna lägga upp det så! Sen kan min mamma alltid hämta hem dom tidigare från dagis 2 dgr i veckan & Mickes mamma är också ofta ledig en dag i v och kan då även hon hjälpa till, känns himla bra! Dom tycker om att vara hemma i lugn & ro våra små. Dom leker gärna själva tillsammans;-) Tvillingsyndrom;-)


Ikväll blir det alltså en lugn hemmakväll med hämtmat från Millennium i Höllviken & lite rött till det!

Ha en trevlig lördag mina vänner!!!!<3

RSS 2.0