Lunch i skanör & kräftskiva!!


Finaste Josse<3

Min underbart goda pastalunch!

Va ju tvungen att ta lite italiensk glass & kaffe efteråt;-)

Min snygga Alexandra!



Igår var det fullt ös hela dagen/kvällen. Började med att åka ut till hästarna tidigt på morgonen, därefter hem och mysa med barnen och duscha & byta om för att sedan åka ner till skanör och möta upp bästa Josefine för en lunch på Aldo. Vi hade tur med vädret och satt ute och åt gott, drack gott och fick snackat en massa. Tack för en mysig stund vännen min!<3

Därefter åkte jag inom Höllviken/Toppengallerian och hälsade på mamma och köpte lite kläder till Max & Theo. På em kom sedan våra underbara vänner Alexandra, Leia , Martin & deras vovvsing Stella hit och åt goda kräftor, räkor ostar, baguetter och vi skålade i gott Cava;-) En alldeles underbar dag/kväll!  Tack alla goa vänner, ni är bäst.

Idag håller vi en lugn söndag och njuter utav ännu en solig dag. Just nu sover de små och vad passar då bättre än att sitta här ute i solstolen och njuta;-)

Senare blir det stallet för min del..och sen ska vi göra en god spaghetti Bolognese med gott rödvin & en massa hyvlad parmesan på!! Ja jag vet..jag ÄR en livsnjutare ..men det vet ni ju redan. Förresten gud vad jag längtar tills vi ska till härliga Rom jag och Micke. Där ska vi verkligen njuta, äta gott och bara vara.

Ha en skön eftermiddag! Kramar

Kommentarer
Postat av: Martina

Du lever verkligen la dolce vita gumman.. Vilket underbart liv du har! Fina vänner, underbar familj och livsnjuteri varje dag! Önskar att det någon gång i framtiden kommer stå i din blogg att Tina och Andy var hos er och åt och drack massa gott.. eller att vi satt på restaurang och drack vinglas efter vinglas. INNAN SOMMAREN ÄR ÖVER HELT! ;)

Saknar dig hjärtat!

PUSSSS <3

2011-08-21 @ 20:53:12
URL: http://tiniseens.blogg.se/
Postat av: Alexandra - mamma till Leia

Din snygga Alexandra?! Haha! Tack för den. Men jag tycker mer jag ser lite hmm.... not snygg ;) Mobilen i fickan med. Och glömsk är jag med, mina solglasögon :( Saknar dom. Ta hand om dom sålänge!

KRam fina

2011-08-21 @ 21:21:15
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åhh..vad fuskigt ska ni till Rom så skönt med egen semester;) mysiga bilder! Hoppas allt är fint med er idag kramar

2011-08-22 @ 16:08:40
URL: http://esmamma.blogg.se/
Postat av: Åsa

heeejj..

herregud min dator gick sönder och alla min bloggar försvann och har inte hunnit med att leta upp dom igen. Är så glad att du kommenterade så jag fick din adress igen =) tack !

Ja du de är såå skönt att de går bra på dagis, dom är ett åar riktiga dagis barn mina söta ! Men de är lite tufft att jobba 100% och få ihop vardagslivet och få så mycket som möjligt av barnen, men ska ge de ett tag till, de är ju mest pengarna som gör att jag behöver jobba så mycket, dom är ju inte gratis dessa små liv.

Hur har ni det? Går de bra på dagis för dina gossar? hur går de på jobb fronten?

kram

Postat av: Natalie

Tack baby allt är bra! Ni ser också ut att må toppen!



Ja visst är Smilla söt med sin häst. Just nu står den i Vellinge men ska snart flyttas till de gröna stallet, hon är sååå glad!

2011-08-22 @ 21:36:12
URL: http://guccilove.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen

Godmorgon snäckan..Vilket fint sommar väder vi har denna tisdag.ska snart gå ner till förskolan i några timmar..sen ska man passa på att vila lita efter en lång dag,,vaknade vid 04 o kunde inte somna om´,,små jobbigt..Vad för skoj ska ni göra denna dag? Vilka dagar går din små grabbar på dagis?Puss o kram på dig.

2011-08-23 @ 09:16:50
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim.

Hej sötnosar

Det är helt sjukt vilket humör Nim kan ha. Från jätteglad till GALEN på typ en sekund. Och ni har två.. HUA. Hade jag aldrig pallat. Mår ni bra annars? Vi öppnar imorgon! :) Är aningen nervös men det kommer gå bra :) puss och kram

2011-08-23 @ 10:11:28
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen

God middag snäckan..Även i dag har det gått jätte bra med förskolan.Wille trivs så bra med alla barnen han har lärt känna på få timmar...Känns så bra att lämna han där med bra lärare och barn..Han kommer stor trivas de dagar han kommer vara där..

I dagarna ska jag sitta i ett annat rum för se om det funkar lika bra som när jag är där..men i dag så var jag inte intressant för det fans så mycket annat skoj att göra...Så det är jätte god tecken..

Dagis basiller kan jag tänka mig med förkylningen,hoppas att ni blir friska hela familjen snart så får vi träffas i veckan som kommer när man vet mera tiderna min prins kommer vara på dagiset..Krya på er alla..Puss o kram

2011-08-23 @ 12:28:11
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen

Säger tur att det finns kaffe så man kan vakna till efter en tidigt morgon.Tanken var att sova lita middag nu när man prins nannar men känner inte för det..hihihi..går hellre o lägger mig tidigare i kväll o sover ut i natt..

puss & kram

2011-08-23 @ 12:29:11
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen

Ja min prins är så söt i sin väska på ryggen..Han blir så glad när man sätter den på hans rygg strax innan vi ska gå till förskolan..Så fram och tillbax har han den på ryggen :) Min lilla sötnos som börjar bli stor :)

I väska har han blöjor,vårservetter,liten handduk till bytningen och inneskor,,Sen kommer han ha mera med sig om dagarna när han går där längre om dagarna som ombyte o sånt..Kommer ta hem sakerna varje dag så de blir upptvättade o andvända...

Krya på er alla..Ha en skön eftermiddag söta vän..puss o kram

2011-08-23 @ 14:33:26
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Mysig blogg du har!

Kramar

2011-08-24 @ 02:35:09
URL: http://alexeys.blogg.se/
Postat av: Helena

brukar läsa din blogg men är dålig på att kommentera så ville bara säga Hej :)

2011-08-24 @ 13:17:30
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Hanna

Usch vad jobbigt att dem små är sjuka, själv är jag inte heller helt hundra! Skolan börjar på måndag...pirr pirr Micke håller på skola in molly nu;) kramar

2011-08-24 @ 19:54:25
URL: http://esmamma.blogg.se/
Postat av: Helena

Lägger till dig på bloglovin så jag inte missar några inlägg. Kram

2011-08-24 @ 21:37:00
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Åh tack snälla =) Ja dom var så fina. En underbar dag!

Ok, va roligt. Ja det är väldigt fint där :)



Ser mysigt ut o va gott med kräftor. Åt oxå det för nån dag sen, mmmmums, måste nog äta det nån gång till snart ;)

Kram o natti vännen

2011-08-24 @ 22:28:06
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim.

Ja jag känner igen det där. Tack, gårdagen gick så bra så :) Idag ska vi ner och JOBBA :) Helt fantastiskt. Så jag måste väcka Nim strx.. min ille sjusovare.. Hoppas ni får en fin dag och att ni blivit lite bättre från förkylning. puss o kram

2011-08-25 @ 09:00:43
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Erika

tack för din söta kommentar...



hoppas ni har en skön helg! kramar

2011-08-27 @ 21:24:00
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim.

Hallå sötnosar.. har helgen varit bra? Kramis

2011-08-29 @ 09:24:38
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Åsa

hmm min senaste kommentar verkar inte ha kommit fram.

Så tack så mycket för ditt grattis, dagen var helt ok. Amanda fick feber som håller i sig en. så vi är hemma nu och Elias får busa på dagis. Hoppas han håller sig frisk.



Jag jobbar inom vården, så jag jobbar dagar, kvällar och helger. Min sambo kör Taxi men på veckorna jobbar han dagar, sen kär han varannan helg, ibland blir de natt, kväll eller dag, de beror på behovet osv. Så i helgen jobbar vi båda så då får mamma ta barnen.



hur står de till med er? kram

Postat av: Veronica, mamma till Nim.

Hej gums.. ja blogglusten kommer ju och går :P Japp, nu har han 16 tänder.. så fyra kvar.. de kommer väl när de kommer ;) Vi mår bra och vädret pendlar lite.. vi har haft solsken och 13-17 grader.. Vet inte om jag vill säga höstväder.. men snart är det definitivt höst :(( puss o kram

2011-08-31 @ 08:57:15
URL: http://attblifler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0