Gokväll bloggosfären!

 
I söndags bjöd jag på födelsedagsmiddag här hemma och då blev det detta:
Kall potatiscaesarsallad med grillad kyckling & sparris!
Nutella semifreddo till efterrätt.
Dagarna har rullat på och det har redan hunnit vara både midsommar & min födelsedag. Vi firade midsommar nere hos mina kusiner i skanör i år. På morgonen trodde jag verkligen inte att vädret skulle bli bättre men sen framåt eftermiddagen när det var dags att åka så blev det jättefint och efter sillätandet kunde vi både bada & sola med stor glädje. Till & med Max&Theo ville bada i den stora poolen! Senare på kvällen tändes grillen & det bjöds på god oxfilé & en jättegod kall potatissallad med olika såser till. Och som alltid på midsommar blev det till efterrätt jordgubbar med glass & grädde;-) 
 
Tack för en jättemysig midsommar & födelsedag!<3
 
 
På midsommardagen bjöd vi hit min släkt & Mickes föräldrar på fika & jag hann även med att låta mina kusiner få rida på min polle vilket dom tyckte var så himla roligt.
 
Nu slötittar vi på en komedi & äter ost &kex & dricker ett glas rosé till det, inte helt fel. Är lite trött då jag har jobbat natt nu två nätter ..men nu är jag ledig i måånga dagar, härligt!! Ska njuta;-)
 
Längtar tills Micke har semester så vi kan hitta på en massa roligt ihop & tillsammans med de små!
 

My day!

Nytt
 
Så fina saker
Kvällens middag: Fylld kycklingfilé med Basilikasås
 
Gårdagens lunch på Aldo
Yummiiiiiee;-)
Min fina Josse & blivande polis!;-)
 
 
I början på veckan hade vi Alexandra & Leia på besök!
 
 
Veckan har bara rusat förbi och hänger inte riktigt med men imorgon är det i alla fall midsommarafton och då har vi ju kommit en bra bit in på sommaren. Även min födelsedag imorgon så de kommer nog bli en jättebra dag!;-) Barnen sover gott i sina sängar efter en dag på dagis, lek & bad här hemma.
 
Jag & mamma var tidigare idag på Fridas gård! Där hittar man alltid något fint och jag fyndade en tunika & ett fint linne med spets. Åk dit om ni inte varit där tidigare! Mysigt ställe.
 
 

Middag hos fina vänner ♥


Godaste drinken med rabarber, fruktsoda & b.la vaniljvodka! Sååå god

Grillade lammracks med god sås & sötpotatisgratäng! Också riktigt gott.


Den godaste efterrätten på väldigt länge. Så fin & så god!

Fina värdparet


Vackra vännen


Maximilian

Theodor


Kul & hoppa;-)

Barnbordet;-) så mysigt!

Goa barn!!!

Dagens lunch, min & mammas favorit ciabatta!

med pesto, smält brie, rödlök, soltorkade tomater & gurka!! Även väldigt
gott att tillsätta parmaskinka.


Efter att ha ordnat i stallet, ätit frukost & duschat och packat en liten väska åkte jag, Max och Theo ner till mamma i Skanör för att tillbringa hela dagen där. Micke och hans pappa har nämligen varit här hemma hos oss hela dagen & lagt nytt trädäck så för att inte vara alldeles för mycket ivägen så tog vi vårt pick & pack & stack iväg, mycket bättre!;-)

Vädret har ju varit väldigt varierande idag men vi kunde vara ute nästan hela dagen men ibland fick vi rusa in när det började ösregna. Typiskt svensk skommar!! Mamma bjöd på god ciabatta och till fika smarriga wienerbröd & gott kaffe. Kunde sitta & fika i lugn & ro när pojkarna sov i vagnen efter promenaden.

Igår hade vi en jättetrevlig kväll hos våra vänner Camilla & Rickard & deras söta Bianca i Anderslöv. En riktigt mysig kväll med SÅ mycket god mat! Tusen, tusen tack..snart igen!


Även denna kvällen har gått i fotbollens tecken & tyvärr gick det ju inget vidare för Danmark heller:( tråkigt!

Imorgon börjar ännu en ny vecka men inte vilken vecka som helst då det ju faktiskt är Midsommarafton & min födelsedag på fredag;-) sist jag fyllde år på midsommarafton var när jag fyllde 18 år och då hade jag en sååå rolig fest, en helt underbar dag, kväll & en låååång natt;-) Tvivlar inte på att denna födelsedagen blir minst lika bra, dock kanske ngt lugnare;-)) Vi hörs mina vänner!

Grillat & fotboll!


Godingarna kollar på Pippi, lite trötta efter all lek utomhus!

Fotar du oss;-) haha


Bilder från igår: På stan med fina vännen!


Vi åt en god kycklingsallad, hade lika trevligt som alltid
& snackade bort några timmar! Tack fiina<3

Vilken härlig dag vi har haft! Min dag började med ett mycket bra samtal och humöret har därför varit på topp hela dagen. Hämtade hem mina killar från dagis vid 14- tiden så dom fick äta mellis hemma eftersom våra vänner Hanna med sina söta små tjejer kom hem till oss på eftermiddagsfika! Tack för en jättemysig eftermiddag vännen.

Nu på kvällen grillade vi goda grillspett med bakpotatis & god kall örtsås och M & T åt innan oss & festade på salta pinnar och dansade till deras favorit "MANGE" undertiden vi åt!;-)

Nu är det fotboll för hela slanten också lite popcorn till det!! Tyvärr tror jag inte att Sverige kommer vinna:(
Ser fram emot morgondagen för då ska vi hem till våra vänner på middag, ska bli så mysigt!

Nu håller vi tummarna på att Sverige kommer ikapp igen, huuuuh.

KRAM

Tivoli & mysmåndag!





Mysiga Vellingeblomman







Nya krukan & blomman till vårt nya trädgårdsbord! En liten Max sitter säkert med
sin hjälm & äter päron.


Dagens bilder

EH lunch denna tisdag

Hemkomna från dagis! Älskade pojkar<3 Ni har så mkt glädje av varandra
nu. Himla härligt att se!


I söndags var vi nere i höllviken och efter lunch gick vi ner till tivolit i höllviken vid centrum och där fick Max & Theo åka en massa roliga karuseller. Favoritstället var bilarna & motorcyklarna & det var där åkbanden tog slut;-) Tillsut när Theo förstod att man var tvungen till att gå av när karusellen stannade så blev han så ledsen för han ville ju åka mer meeeeer, haha. Dom var helt lyriska och det var så härligt att se. Innan vi skulle gå hem köpte farmor varsin popcornpåse till dom och då var dom SÅ nöjda och vi kunde börja gå hemåt.


På kvällen grillade vi egna hemgjorda hamburgare med friterade pommes här hemma och väldigt nöjda efter en riktigt härlig dag.


Igår måndag fick dom vara hemma från dagis då där går en massa olika sjukdomar:( Vi hade istället en riktigt mysig dag tillsammans med mamma/mormor och vid lunch åkte vi till Vellingeblomman och handlade en massa blommor och avslutade med att fika i deras underbara trädgårdscafé. Jag & mamma tog varsin rostbiffsmacka & vi köpte pannkakor till grabbarna. Därefter fick dom små gunga lite innan vi åkte hem igen. Passade sedan på att plantera de fina nya blommorna medans dom sov sin em vila.

Förresten så verkar sommaren ha kommit tillbaka igen!.. hoppas vi på.

Nu lite jordgubbar & daimglass framför tv;n!

Sveriges Nationaldag!


Denna fina buketten & goda chokladen fick jag av Micke igår, jättefin.<3

Fick i alla fall fotat efterrätten igår och ni ser ju själva hur god den såg ut.


Här kommer även lite bilder från den goda middagen hos Mickes föräldrar förra
helgen!



En toppenkväll!


Lite bilder sen i tisdags

My lovely!

Fina Hanna med sina goa tjejer!

Smörgåstårta på Mormors Bageri!

Alexandras examensfest!


Färdig Röntgensjuksköterska! Riktigt läcker tårta;-)

Hoppas ni hade en bra 6:e juni och fick en härlig & lugn dag precis som vi. Jag var iväg en sväng på morgonen och då åkte Micke & barnen till höllviken och åt frukost och lekte ute i farmor/farfars trädgård. Sen sov vi allihop lite middag här hemma innan vi åkte ner till skanör för att äta en god middag där.

Mamma hade köpt varsin gräsklippare till M & T och hela kvällen sprang dom runt i trädgården & "klippte" gräset;-) så gulligt! Det är verkligen en rolig ålder dom är inne i nu & dom lär sig nya ord, saker hela tiden. Nu kallar dom på varandra, säger baja, baja-aja baja till varandra & håller för öronen om ngn av dom skriker och säger skriiiker, ajaj öronen;) så roliga..dör ju av skratt här hemma emellanåt. För någon morgon sedan så hade mina hårspännen trillat ner på golvet och då sa Theo (baja baja mamma) & pekade på mig & viftade med fingret, haha! Ordning & reda ska det vara;-)) Ni är det finaste på denna jord!!! Gud vad jag Älskar ER.


Nu blir det softande för hela slanten!

Kramkram!

Kall promenad i juni!




Jag & barnen va tidigare ute på en långpromenad och det var inte alls speciellt varmt i vinden. Max och Theo ville krypa ner i åkpåsen och satt och mös hela rundan & tittade på pippifåglar;-) och ville titta på alla bilar. Bilar är väldigt populärt just nu och dom vill gärna åka biiiiiil hela tiden;-)

På hemvägen stannade vi på lekplatsen och där fick dom åka på bilarna och då blev dom väldigt nöjda;-)

Undertiden som dom sovit sin em nap har jag hunnit fixa middagen (spaghetti & köttfärssås) städat och tvättat två tvättar. Väldigt skönt att dom fortf sover en stund mitt på dagen för man hinner med en hel del på den stunden. Har till & med hunnit med att sitta i soffan nu i en halvtimme och dricka en stor kopp kaffe och gjort en fruktsallad till mellis.

Har tänkt på det här med bloggen och jag kommer nu snart sätta lösen på min blogg! Vill ni fortsätta läsa får ni mejla till mig på: [email protected]


Vill inte ha en massa okända folk som läser och vill ha mer koll nu känner jag. Ändrar mig kanske lika fort igen men det tror jag inte;-) Vi får se! 


Kram på er så ses vi kanske!!!

RSS 2.0