God fortsättning!!



Theo är redo för att åka!

Max var lite arg här..men fick ändå ta ett foto;-)



Allt gott utom varmmaten som stod på spisen!!

Mamma fixar med maten!

Max spexar med pappas gamla jägarhatt;-)

Pappa Micke;-) såklart med en grogg i handen!!!


Då är vi hemkomna efter ännu ett julfirande nere i skanör hos mamma. Helgen har varit jättemysig och vi har haft det bra. Vi har blivit bjudna på en massa god mat, dricka, godis, kakor, kola, knäck, mandelmusslor, gröt m.m m.m m.m;-)Mätt är bara förnamnett men det är ju SÅ det skall vara.

Max & Theo har fått mååånga fina julklappar och dom gillade mest alla paket som skramlade;-) Max nöjde sig med att bara springa runt med alla oöppnade paket i handen medans Theo var ivrig med att riva isönder alla det fortaste han bara kunde;-) Nu måste vi se till att sortera alla leksaker så att vi får plats med alla nya.

Tack för en mysig helg!<3

Har just tittat på Victoria´s secret fashion show och de där kvinnorna är allt bra vackra;-)) Micke är hos sin bror och kollar film så jag har egentid och tar igen bloggläsning och dricker varm god glögg!


KRAM

Älskar choklad ♥



Julklappar: Zara tröjor till barnen. Fin sjal från Meloa, tallrikar från
Ostindiska, Stelton brödkorg & gasbrännare. Tusen tack!

Ett fint set med bak/muffinsformar och strössel!

Böcker till M & T! De fick även ett fint Zoo som jag visar er när vi byggt
ihop det och sen fick de varsin pulka! Ännu fler paket får de öppna sen på
självaste julafton.


Jag & Micke fick varsin sådan här biljett, ska bli såå kul.

Här hemma igår.

Lilla Max i lådan;-)

Goa Hanna myser med kaffe;-)




Förra julen!! Tänk va fort det går.

Har nyss tittat på "Äntligen hemma Jul" och tycker mycket om det programmet. Inspirerande och extra mysigt nu när det var jultema. Här sitter vi just nu och njuter med varsitt glas varm glögg, rocky road och en alldeles nyöppnad kartong paradis! I´m in heaven;-) haha.

Vi har bestämt oss för att köra en hemmavecka från dagis nu före jul för att slippa dra hem mag/kräksjuka som vandrar på deras avdelning:( därför har vi varit hemma både igår & idag! Igår hade vi besök av Hanna & William, lika trevlig som alltid och både barnen och vi fikade och hade trevligt tillsammans.

Det är mycket att fixa med nu såhär innan jul och dagarna går i ett. Har fortfarande några paket kvar att fixa innan jag är helt klar!!

Längtar efter en lugn & fröjdefull jul;-)

KRAMIISAAR!!

Fjärde advent!


Goda tilltugg såsom daddlar inlindad med bacon, pepparkakor m
god ost & fikon & urgod Rocky road.


Kalvfilé med potatisgratäng,murkelsås & haricoverts, sååå gott det va!!

Gottis.

Ännu fler godsaker, lussekatter, chokladmaränger & saffransskorpor.

Mina små tomtenissar i blöjor;-) öppnar ett paket från Mickes bror,
en zoo park=))

Kommer fler bilder på lite av allt d fina vi fick!! Ligger på den andra kameran.


Igår var det dags att tända det fjärde och sista ljuset på adventsstaken. Vi spenderade nästan hela gårdagen i höllviken hemma hos Mickes föräldrar där vi hade julklappsutdelning och blev bjudna på en massa god mat. En jättemysig dag helt enkelt!!

Idag började vi dagen med att försova oss så vi skippade dagis och stannade istället hemma och mös runt länge här på morgonen med god frukost. Efter att jag & mina pojkar ätit lunch chili con carne med ris behövde vi komma ut och mina fina små pojkar somnade ganska så snabbt i vagnen. Senare i eftermiddag kommer Hanna & William hit på fika ;-)


En kväll på stan!



Plankstek med fläskfilé!

Godis godiis gott!!


Fina Martina.

I torsdags hade jag en mysig kväll på stan med min fina vän Martina!! Vi bestämde oss för att göra ett besök på Möllan och tillslut hamnade vi på Maskot där vi åt en god middag & drack en flaska rött, mycket mysigt. Vi fick pratat massor om allt mellan himmel & jord. Efter restaurangbesöket stack vi vidare till Carib kreol och drack goda drinkar, Mojitos- gottt!! Tack för en jättemysig kväll gumman min. Precis sådana kvällar som man behöver!

Lördag och vi har nyss hela familjen varit ute på en kall promenad och nu är det lite Pippi som står på i bakgrunden medans barnens mat står och puttrar på spisen. Jag och Micke ska äta sushi lite senare ikväll, längtar!! Var faktiskt ett bra tag sedan jag åt sushi nu så därför längtar jag extra mycket. Ikväll blir det även till att kolla på sista avsnittet av "Så mycket bättre"


Ni får ha en trevlig kväll. Kramar!

2 års kalas i Lund!






Födelsedagsgrisen öppnar paket med mamma!;-)


Fina Hanna.

Igår eftermiddag begav vi oss hela familjen iväg till Lund/Flyinge på 2 års-kalas hos fina William som fyllde år. Allt var SÅ fint & kalaset innehöll precis allt som ett kalas ska innehålla!! En hel rad smarriga kakor & en jättefin & god tårta med fräcka bilar på toppen;-) Barnen lekte & busade hela tiden och var helt slut sen när dom kom hem. Blev hämtmat för vår del på vägen hem, Mc Donalds, alltid gott & barnen älskar det!

Måndag igen och idag har det varit dagis & på eftermiddagen har mamma/mormor varit här. Så härligt att ha en massa lussekatter i frysen som man bara kan ta fram när det är fikadags;-)


Nu kör vi på Bolibompa och lite Pippi.. mysigt nu när det börjar mörkna att bara sitta & mysa tillsammans i soffan. Max & Theo vill gärna ha täcke & kuddar att mysa med i soffan;-) När pappa kommer hem ska vi äta Kålpudding som står färdig & bara ska värmas på! Gött.

Senare ikväll ska jag nog ta en powerwalk & sen krypa upp i soffan med en god kopp te!

Kraaam



Kvällsmys!




Bilderna från idag!

På lekan för någon vecka sedan, älskar denna bilden för de har så roligt
& är såå glada;-)

Det är kvällsmys som råder här hemma just nu. "Så mycket bättre" står på här i bakgrunden och vi myser med lussekatter, ostbågar & julmust. Max & Theo fick lite ostbågar tidigare ikväll och dom älskar det och åt sakta, sakta för att det inte skulle ta slut;-)


Tidigare i eftermiddags var hela familjen ute på vår lekplats en stund och det blev inte så länge då det blåste mycket, alldeles fööör mycket även idag! Det tog tag i dom små;-) men lite fick de i alla fall lekt. Så varma och goa i sina fina overaller!!

Imorgon åker jag till hästarna på morgonen sen på eftermiddagen drar vi vidare på kalas hos fina William som blir 2 år! ;-)


Vi ses!

Hej härliga fredag!


Älskar att ha en massa gott hembakat hemma som man bara kan ta fram ur frysen!!


Fin Amaryllis som pryder köksbordet!

Här hemma började vi dagen vid halv åtta! Sedan dess har vi hållit oss inne på grund av den kraftiga blåsten. Vill verkligen inte ha mer blåst, nu får det räcka. Igår hade vi en riktigt mysig dag, det bakades massor av lussekatter och en stor god lasagne till kvällen! M & T älskar lasagne & äter som två hästar när det serveras här hemma;-)

Ikväll är jag ensam hemma, andra fredagen i rad..då Micke ska iväg med sitt jobb på middag! Men i nästa vecka är det jag som ska ut & äta gott med min fina vän!;) *längtar* Älskar att göra mysiga saker mitt i veckorna. Max räliga tandsprickning verkar ha gett med sig lite mer nu och en mer harmonisk & glad Max börjar återigen titta fram!! Inte lätt att vara på tip topp humör när fyra stycken tänder vill titta fram på en & samma gång.

Hoppas på att mina små snart vaknar för då blir det till att titta på Pippi & äta lussekatter!! Älskade Pippi när jag var liten och tycker det är riktigt mysigt att titta på alla filmerna/avsnitten nu igen;-)

Hoppas, hoppas att vinden avtar så att vi kan gå ut en liten sväng med vagnen iaf!

Kram finingar!

Mysiga vinterdagar..


God lunch från Kust i fbo!

Julfint med röda tulpaner!

Hann med lite läsning medans barnen sov ute i vagnen!

Tisdagen spenderade jag och pojkarna nere i skanör, lika mysigt som alltid. Vi hann med två fikor, lunch, promenader och filmmys! Max Theo har börjat älska Pippi & Lotta på Bråkmakargatan & kan sitta still hur länge som helst.

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt, Max har haft väldigt ont i tänderna pga tandsprickning & då det tar så mkt energi av honom så är det bäst att bara ta det lugnt. Nu har båda två sina 16 tänder och det känns skönt att det inte är så många kvar. Tyvärr lider ju vissa barn ..mer än andra:(

Imorgon blir det dagis gör grabbarna, hästhållning för mig och även lussebak skall hinnas med!


KRAMAR!<3

Andra Advent 2011





Bilder från i fredags.




Barnen myser i soffan framför Pippi;-)


Ytterligare en vecka snart passé... och här sitter jag & mannen och njuter av tystnaden och dricker glögg, äter pepparkakor med st agur och slötittar på tv. Tar även igen en del bloggläsning som jag missat under helgen. I fredags var jag och mina små pojkar nere i skanör hos mamma hela dagen och hade jättemysigt! Bus, lek, fika & promenad med vovvarna. Max & Theo älskar Hubbe & Challe och ville busa med dom hela tiden, så sött! Theo skulle även föröka lyfta upp Challe i luften men det gick inget vidare då de ju faktiskt är två stora labbar;-) På kvällen var jag & de små ensamma hemma då Micke var iväg med jobbkunder på Arenan så blev en kväll i min ensamhet framför Idol, mysigt att vara helt själv ibland.


I lördags var jag en hel del i stallet och fixade och det var storm ute så sen när jag kom hem höll vi oss inne, på kvällen åt vi tacos hela familjen & tittade på "Så mycket bättre" verkar vara många som tittar på programmet och det förstår jag för det är ett väldigt mysigt program på något sätt. 

Idag började jag andra advent med en ridtur sen blev det lite fixande & donande här hemma samt en storhandling på Willis. Passade på att handla medans barnen sov middag. Senare på eftermiddagen kom våra goa vänner Alexandra, Martin, Leia & deras vovve Stella hit på adventsfika! Hur mysigt & trevligt som helst. På kvällen har vi hunnit med att äta Chili con carne, badat barnen och tittat på ännu mera Pippi;-) På kvällarna går allt på rutin.. barnen mår bäst av det, ja iaf våra!! Dom älskar att bada och frågar man dom om de vill bada så nickar dom & säger mmmmm & springer till grinden vid trappan och skriker;-) sen har dom båda två så bråttom & sliter av sig blöjorna medans man fyller på badkaret- galningar, haha!!! Ni är så jäkla goa & envisa, Ni är helt underbara, vackra & SÅ älskade!<3


Kram på er allihopa!


1:a December







Dessa är nyinköpta till grabbarna!

Ligger & väntar på mig tills ikväll!


Denna ljuvliga parfymen fick jag i julklapp av min fina Martina!!<3 när
vi träffades för några dagar sedan. Älskar den!!



Första december och det är nästintill storm idag igen, plus att det spöregnar. Hade gärna haft lite snö på marken nu och ett par minusgrader istället. Barnen sover just nu ute i carporten i lä men kommer nog vakna snart. Eftermiddagen får vi spendera inomhus i värmen!! Alla stjärnor & adventsljusstakar är tända så här är riktigt mysigt.

Dagarna går så fort och våra små pojkar blir så stora, dom har så stark vilja nu och försöker verkligen prata med en;-) och när vi inte förstår varandra slutar det hela i ren frustration, inte lätt ..inte lätt! Längtar tills vi kan prata med varandra. Kommer lite nya ord hela tiden nu, så roligt.

Tycker det är så mysigt att det äntligen är december månad nu. Vi ska gå på några barnkalas, mysa i stan & handla alla julklappar & bästa julafton!!<3

Helg imorgon igen och vi kommer starta fredagen med att åka ner och mysa i skanör!! På kvällen blir det Idol & en god middag.

Ha en mysig eftermiddag i ovädret!!

RSS 2.0