♥ Partyyyyyyyy ♥


Allt det är INTE mitt lovar ...;)...




God kladdkaka till efterrätt...





Hej kära lördag...

Fredagskvällen blev så mysig som jag antog att den skulle bli med god sushi & Let´s Dance kväll igår hos mamma. Första gången jag åt sushi & blev väldigt imponerad, kommer absolut äta det igen. Vi var inte hemma förrens vid tolv igår så var lite småtrött imorse när jag skulle upp för att åka ut till stallet. Fick ridit & det var kallt & hårt i marken tidigt imorse då jag var ute men solen strålade på mig när jag red så det var mysigt. Har nyss fått i mig en lite sen frukost ..men gott som bara den .. mackor med god brie ost & paprika *mums* & nu ska jag städa lite sen skicka iväg kläder som jag lyckats få sålt på tradera *great* sen blir det nog en härlig promenad i detta fina vårvädret! Ska sen vila upp mig inför ikväll då det blir party!!! Blir först tjejkväll/middag hemma hos Sofie & sen utgång ..vilket ska bli jättekul. Var ett tag sedan jag var ute nu såå därför ska det bli extra kul ikväll. Ska se vad jag ska ha på mig nu ..alltid lika velig *ler* har dock en hel del olika snygga toppar/linnen m.m här hemma nu som bara väntar på att få användas så behöver inte ut på stan för att ragga upp något tills ikväll i alla fall.

Vi hörs ...

♥ Äntligen här ♥

Äntligen är den underbara helgen här vilket innebär några dagars ledighet ..vilket ska bli underbart.  Har jobbat inatt så vaknade för någon timme sen så man kan väl säga att min fredag nästan precis börjat..;) vaknade & såg då solen som strålade & då blir man ju bara ännu gladare. Har nyss ätit lite mellis & sytt lite ... framför tv;n men nu ska jag skynda mig att göra mig iordning & försöka vara klar när pojken kommer hem ..för då ska vi åka direkt hem till mamma & spendera fredagskvällen där i lugn & ro med god sushi ..& Let´s Dance. Älskar bara att få slappa *ler*

Lite småkul att det nu säga att Laila Bagge & Niclas Wahlgren är det nya kärleksparet ... där ser man...;) Ja om det nu stämmer vill säga!!
 Ha en mysig kväll...kramkram!!!

♥ Musik ♥




Vad hade livet varit utan musik? Inte mycket.  En stor del av mitt liv har alltid handlat om just musik. Älskar många olika sorters musik & har alltid haft musiken nära mig. Vissa låtar får en att tänka tillbaka på ... både glada & mindre glada minnen. Det är skönt att bara sitta &  lyssna på en låt som man har sådana otroligt starka & förknippade känslor till.

Nu när det är så lätt att lägga upp olika klipp här på datorn på youtube .. & andra ställen så ..bara för skoj skull har jag gjort det..;) Älskar ju att sjunga. När jag var liten uppträdde jag en hel del & det var så underbart roligt. Har sagt att musik vill jag syssla med ..men hur många vill inte det då *ler*

Några klipp från mig här iaf...

Lyssna OM ni vill =)))))

http://www.youtube.com/watch?v=gIIhc9ExhOY&feature=channel_page

*Jobb lördag*

Goddag på er!!

Har inte så mycket att dela med mig av idag för är bara så trött & har jobbat hela natten & ska jobba inatt igen. Är en riktig nattuggla nuförtiden..;) Nästa helg är jag iaf ledig *gytt* Är väldigt kaffesugen men dumt att dricka det nu när jag ska sova så får vänta tills senare med det helt enkelt. Fortfarande vit fin snö som ligger på marken men det ska bli varmare & varmare nu så snart försvinner den nog tyvärr:( Börjar verkligen gilla snön nu. Ha en mysig lördag & njut av er ledighet...;)





*NATALIE* så söt sååå..;)


Kramkram!!!

*Shopping & mkt annat*




Lite ego..;) Men så roligt ju!! Vilket omslag tycker ni är bäst?;)



Hej kära fredag!!

Min dag har gått i ett.. från dess att jag vaknade imorse & fram tills nu kan man säga..;) Va ute på hästen redan klockan åtta & red i den mysiga snön. Det var faktiskt inte så kallt ute idag som det varit innan så höll mig varm & kunde därmed hantera hästen mycket bättre..:) Efter stallet ..direkt hem & duscha sen åkte jag in till stan & fikade på Espresso House & shoppade lite. Blev ett par nya jeans & några tröjor. Nu har klockan hunnit bli tre & jag måste sova för ikväll/inatt ska jag jobba igen. Ska jobba imorgon natt också så denna helgen går åt till jobb & sova ..roligt roligt!! Men..men så är det! Godnatt får jag säga om inte annat..;) Hoppas ni får en jättebra helg så hörs vi här..

KRAM  ♥

Namn ♥

 
 Hihi!!



 (Jag en torsdag som denna)


Hej på er ...

Ännu en kall & mysig dag ute med snö ..saknar dock solen som jag gärna hade velat få se lite av. Kanske kommer senare *hoppas hoppas*  Imorse ringde klockan 07.30 & då gick jag upp pigg & utvilad och åt lite frukost (äggmackor) gott! Därefter åkte jag & red. Kom hem för ungefär 2 timmar sedan & sitter bara här hemma & slappar & väntar på att få börja jobba :) Jobbar kvällspasset ikväll så börjar halv 5 så hoppas tiden går fort.. det är så drygt att bara sitta & vänta.

Idag har jag namnsdag ( Gabriella/ Ella) så det så..;) dock inget man firar direkt ..förr när jag var liten gjorde vi iofs det. Då fick jag alltid en liten present.  Ska iaf dammsuga lite här nu & sätta på en kopp kaffe. En liten promenad hinner jag också med.

Ha nu en toppendag !!

♥ Hej Bloggen ♥




Redan onsdag & denna veckan har jag mest spenderat på jobb. Man blir så lätt bortskämd, var ju ledig hela förra veckan också nu jobbar jag hela denna veckan istället  plus i helgen:( Har i alla fall  fått hämtat kraft ... från förra veckans låånga sköna ledighet så känner mig pigg & glad & full av energi. Jobbade inatt så idag har jag sovit, ätit, fixat med hästarna & har hunnit med en powerwalk i snön. Imorse när jag åkte hem från jobb halv sju var det hela  -12 grader ute *brrrrrrrrr* så kallt. Skyndade mig in i bilen för att starta motorn & sätta på värmen på högsta hugg.. sen var det bara till att börja skrapa rutorna men isen satt väldigt hårt fast.  Imorgon ska jag jobba e.m & sen jobbar jag fre & lör natt så denna helgen blir lugn.

Tittade nyss på (Halv åtta hos mig) & tycker att denna veckans gäng är inte alls lika roliga & trevliga som förra veckans. Mest gnälliga & tråkiga och maten verkar sådär god..enligt min smak:( Ska bli intressant att se vad den sista deltagaren lyckas åstadkomma i morgondagens program.  Nä nu ska jag.. göra mig en varm choklad!!!!

Hej ♥



♥Morgonlyx ♥







Har idag varit uppe tidigt för att ta tag i morgon sysslorna & gläds över att det ljusnar tidigare & tidigare för varje dag som går. Härligt när det går mot våren! Har varit ute på långpromenad med min sambo & vovven *jättemysigt* fortfarande kall & frisk luft ute. Nu har vi förberett lite brunch här hemma så det ska bli väldigt gott ... är så hungrig nu..;) Sen måste vi åka & handla hem lite middagsmat till ikväll. Vet inte alls vad jag vill laga till ikväll så får väl sitta & titta på lite olika recept här på nätet. De har gjort en hel del goda maträtter från tv programmet (Halv åtta hos mig) så därifrån kan man ju kanske alltid hämta lite tips.. får se. Vi hade iaf en jättetrevlig kväll igår med mycket god middag & lika trevligt sällskap som vanligt.  När vi kom fick vi en god läskande drink som bestod av Appelsourz med vodka, sprite, is & en skiva lime. Därefter åt vi en mycket god Carpaccio som är en tunn, tunn skiva oxfilé & denna serverades med god riven parmesan, grovmalen svartpeppar, lite ringlande olja & ruccolasallad. Till huvudrätt åt vi en urgod fikskrätt. Rimmad torskrygg med rödvinskokta lökar, nypotatis, smörstekta haircoverts & på toppen ett knaprigt & gott parmachips. Glömde att fota desserten men den bestod av ljumna bär (hallon & blåbär) med riven vit smält blockchoklad & till detta serverades vanilglass.  Allt var så gott.

PUSS




♥ Glad Alla Hjärtans Dag ♥



Hej mina söta vänner..

Idag är det ju en lite extra kärleksfull dag då man ska tillbringa extra mycket  tid med sina nära & kära men tycker verkligen att man ska vara lika kärleksfulla & rädda om varandra alla andra årets dagar också. Vi behöver defintivivt med kärlek i världen!!!! Så tycker att alla hjärtans dag är en jättebra dag & ypperlig idé. Min morgon började med en runda på 30 min promenad med hunden, därefter åkte jag till stallet & var där i hela 4 timmar. Var & hämtade min andra häst igår så nu är han äntligen hemma igen..;) så blev att jag red båda hästarna efter varandra på raken. Va ute på den första hästen när klockan stod på 08.00 & var ute & red i 45 min ... säger bara OJ .... så kallt det var. Mina fingrar gjorde såå fruktansvärt ont så jag trodde nästan jag skulle börja gråta men ..det var mysigt ändå. Det var tjockt med snö på fälten. Väl sen inne i stallet när jag hade tränsat & sadlat av fick jag snabbt koka upp lite vamt vatten & sedan värma mina händer sen kom känseln sakta men säkert tillbaka & då var det dags att rida häst nr 2 ;) men då var jag hur varm som helst så det gick mycket bättre.

Har nyss fått i mig lite lunch, värmde faktiskt en helt ok.. färdigrätt en paj med ost & paprika (god) inte ofta jag överhuvudtaget kan äta sådana färdigköpta maträtter..är för kräsen för det helt enkelt .. men idag gick det banne mej ner..;) Sitter nu & funderar på om jag ska ta en kopp varm choklad eller en kopp te..hmmm svårt val det där..hehe!

Ikväll ska vi äta god & mysig middag tillsammans med våra vänner Sofie &Rasmus & det är våra söta män som ska laga en god middag åt oss idag på ((Alla Hjärtans Dag)) skulle blir ngt väldigt smarrigt hörde jag nyss..;) Nä nu blir det en kopp varm choklad trots allt sen ut en sväng med vovvsingen ... är ju så fint & soligt ute så man måste ju bara ut.

Hoppas ni får en riktigt mysig dag/kväll  ♥

*Djur & Snö*


Min älskling i vår trädgård.. han får snöflingor i ögonen så blundar *snutten*
Älskar dig..


Vår onsdagsmiddag...spaghetti Bolognese


Denna onsdagsmorgonen började väl inte så speciellt bra får jag nog säga. Gick upp vid halv åtta tiden & tog en promenix runt kvarteret med vovven i snön & fick sen snabbt i mig lite frukost innan det var dags att köra ut till stallet. Har ju inte världens bästa bil med fyrhjulsdrift..precis;) så väl ute på landsvägarna i närheten av stallet så möter jag en buss som så snällt låter mig köra ut i sidan så att han snabbt kommer förbi & (SLIPPER) köra ut till sidan som jag fick göra & självklart fastnade jag där *väldigt roligt* kasade liksom ut & hade värsta problemen med att komma loss. Fick gräva runt hjulen ... men det hjälpte inte riktigt men så tillslut kom det en annan snäll förare förbi som hjälpte till att putta upp mig medans jag gasade :) Så det löste sig tillslut. Fick sen ridit min häst i ridhuset, tur man har det som alternativ.

Bara för detta har denna dagen gått hur fort som helst.. jag som skulle gjort så mycket idag *suck* Har precis varit ute & gått en promenad med hunden & sitter nu här & tänkte ta mig lite mellanmål .. har ju inte ätit någon lunch idag kom jag nyss på. Sedan jag började jobba natt har jag börjat slarva så mycket med mitt kontinuerliga matintag. Blir ju så när man måste sova på dagarna för att sedan jobba på natten.  De dagarna hinner man bara med att äta frukost & middag.

Till mellis blir det nu Crunchy Musli med äpple & kanel samt mjölk *gott*


*FRI*



Vår middag, kotlett med råstekt potatis, smörstekta rödbetor (persilje/vitlökssmör)
samt tomatskivor toppade med finhackad salladslök..



Vår söta jaktlabbe   





                                               


Min goda fika (Budapestbakelse)


Uhhhhh... vad kallt & kyligt det är ute idag. Började min lediga dag i stallet & jag frös som bara den. Blåste så kalla & friska vindar & värre ska det  tydligen bli ... ska komma snö senare, vi får väl se om det stämmer eller inte. Min mamma var precis här & tog en fika & lämnade vår ena familjehund här som jag ska passa ända tills söndag *ska bli så mysigt* saknar mina söta små vovvar så mycket. Hon hade tvättat honom så han doftar så gott :) Nä nu ska jag ta mig en VARM  dusch ... & sedan ta på mig min vintermundering & traska ut på en promenad med min älskade Hubbe! Skulle egentligen träffat min älskade vän Caroline idag men vi sköt fram det tills imorgon istället .. ska bli så roligt att träffa dig .. var ju ett tag sen nu.

Vi ses ...

*********************************************************************
Ja då va snön här precis som de lovat på vädret. Var nyss ute  gick en promenad med hunden men kan säga att det var allt annat än skönt *tyvärr* det blåste hårda vindar & kall & hård snö rakt i ansiktet så jag såg knappt vart jag gick. Hoppas det slutar snöa till senare så man kan gå en lite längre runda efter middagen. Usch nä ny fryser jag igen & tänkte faktiskt värma mig med en god varm choklad!!!!


*MUMS*

*Skinande rent*







DAGENS MIDDAG, BAKPOTATIS MED RÄKRÖRA & GOD SALLAD!!!








GÅRDAGENS THAI MIDDAG...


Det är en sådan härlig känsla när man är färdigstädad ... och hela ens hem bara är såå rent & fräscht  *älskar det*  men gud vad jobbigt det är;) det är ju lite skillnad på att städa ett helt hus jämfört med ens egna rum man hade att städa förr & inte alltid ens jag behövde göra det *bortskämda lilla jag* :) Har hållt på & städa & fixa här hemma i flera timmar ..så först nu kan jag sätta mig ner & koppla av. Har först nu tagit min första kopp kaffe & tittar lite på reprisen av Gossip girl. Det var väldigt gott med kaffe..det var verkligen efterlängtat. Är ledig hela denna veckan & det ska bli underbart!!! Har en hel del saker inplanerade men det är roligt när det händer saker. Blir till att träffa vänner, passa mammas vovve i veckan samt hämta hem hästen från Hässleholm så visst har jag att göra ..som alltid. Därför tyckte jag att det var lika bra att ta städningen idag så man liksom är avklarad med det.

Ja tur att man inte duschade innan för städningen var jobbig & en riktigt bra förbrännare;) Nu ska jag däremot hoppa in i duschen & sen ska jag fixa lite middag tills ikväll. Åhh igår åt vi en väldigt god Thai rätt .. med god röd currypasta, kyckling, grönsaker & jasminris till ..riktigt lyckat!

*************************************************************************************'
Hej igen...

Då har man även idag fått i sig en god middag & magen är mätt & belåten. Idag blev det god bakad potatis med räkröra, sallad & fetaost .. supergott!! Jag & pojken kom precis hem efter en 40 min promenad..det var riktigt kyligt ute & blåste en del. Sitter nu & väntar på att halv åtta hos mig.. ska börja, tycker det är ett roligt program..måste såklart vara för att jag älskar att laga mat. Skulle vara roligt att faktiskt vara med i programmet..:) Efter det ska vi se en komedi som heter Step Brothers. ..så ser min måndagskväll ut .

Ha en fortsatt trevlig kväll ...


*Snart en veckas ledighet* =))))


Min älskling som ska komma hem!!!!


God förmiddag på er! Sitter här & är rejält trött ... har jobbat inatt & ska jobba inatt igen ..men SEN är jag ledig i en hel vecka *jipii* längtar som bara den. Ska hinna göra en massa saker men framförallt ta det lugnt och njuta av att bara vara ledig. Lie tråkigt att behöva sova nu när pojken är ledig & har helg:( men vi har precis ätit lite god lunch tillsammans.

Lånade ju ut min häst på foder ..för några mån sedan men ska upp till Hässleholm i helgen & hämta hem honom igen..är såå glad !!!=) Så är överlycklig idag *Älskar honom* min stora häst kommer bli så glad att få ha hem sin lilla bästis igen=)

Nä nu måste jag verkligen sova ..& drömma sött *förhoppningsvis* har drömt väldigt mycket på senaste tiden..ibland drömmer man sådana konstiga saker.;)

Puss Pussss

*fräscha plagg säljes*

Har lite kläder som jag gärna skulle vilja få sålt, tänkte lägga ut de här & se om det kanske möjligtvis finns ngt intresse!!


Bondelid T-shirt strlk; S
300:-



Blus från ZOUL oanvänd, prislappen kvar strlk; 38
nypris: 399 nu (endast 300:-)




Hunkydory blus strlk; s
500:-




TIGER OF SWEDEN skjorta strlk; 36
400:-




Vid intresse mejla mig på [email protected] för övriga uppgifter!

MVH
Gabriella





*Full rulle*


.
Har inte blivit så mycket skrivande p.g.a att det mest har handlat om jobb & återigen jobb. När man jobbar natt så är det mest jobba & sova. Kom hem för ungefär en timme sedan & har fått i mig goda flingor med mjölk nu precis. Är ledig idag & ska sova några timmar nu sen blir det en del som ska fixas här på dagen. Är ledig imorgon också så det ska bli härligt. Sitter & tittar på nyheterna & alltid är det bara problem & elände i världen, kan det inte finnas någonting postitivt att ta upp någon gång?? Tragiskt att det alltid bara ska hända så mycket skit i världen:(  Nu säger jag Godnatt till er & drar mig tillbaka!!!

*Pussss*



Åhhh vill ha en ny mysdräkt...kanske en sådan här..;)...




*********************************************************************************'
Nu kan man väl säga att min onsdag har börjat..;)..har fått sova några timmar & känner mig pigg. Nu ska jag tatag i dagens göra - lista..;)..först ut blir till att ta en STOR kopp kaffe & någonting att äta & sedan ska jag åka till affären & handla hem lite mat. Usch tråkigt väder ute, bara en massa regn & blask:( Önskar att det hade kunnat vara lite sol istället ... Vi hörs,

*********************************************************************************
Då har det gått ett par timmar sedan man satt här sist & jag har fått gjort en hel del tycker jag. Blev handling , därefter stallet & sen hem & laga en god & enkel husmanskost middag ( Blomkålsstuvning med stekt falukorv) med riven ost över! ;) Har precis fått städat undan middagen & ska ut & gå en sväng nu hade jag tänkt. Ikväll blir det självklart att se på mitt favvis program Made in sweden!!!


Dagens middag ...

*Sunday*



                                                                                                                  
Sötaste Anna                                                                                                             


Då var det eftermiddag & tycker dagen har gått väldigt fort. Skönt för det är fortfarande ljust ute & klockan är ändå så pass mycket som 16:45 så visst mörknar det senare nu *skönt*  Ska sammanfatta dagen kort. Morgonen började med stallet, kallt som bara den ute nu igen & här ligger till & med lite snö på marken. Samtidigt som det är mysigt så känner jag mer för vår & sommar nu. Hade med mig varm choklad ut till stallet imorse & det var så gott;) Värmen så gott i kroppen. Därefter hem duscha sen åkte jag till Höllviken & åt Brunch med min söta vän Anna. Vi tog oss varsin god focaccia med Salami & brie & till det en god latte *mums* när vi var klara åkte vi vidare & kollade lite i affärer. Blev mest fönstershopping för min del idag .... ibland är det kul att faktiskt bara kolla runt lite & sen tänka igenom vad man faktiskt vill ha & inte bara köpa för att man ska. Sen åkte jag & hämtade pojken som var & fixade något hos sin pappa & därefter åkte vi till Ica Maxi & handlade lite god middag tills ikväll. Jag ska göra en kyckligrätt som är enket & supergod, är väl egentligen mer en sommarrätt men tycker den är så god. Åhh tänk sen när grillnings säsongen sätter igång ÅHHH ... så mysigt!! Längtar så mycket. Kalla goda drinkar som ska avnjutas en varm & härlig sommarkväll ... gott rosévin Mmmm=)) Har man allt något att se fram emot.

Får passa på att få ut så mycket som möjligt av denna helgen ..eftersom jag jobbar sen hela nästa helg:( Vi håller på att ladda ner lite olika filmer nu så vi kan se någon av de sen senare. Hoppas ni har haft en mysig & lugn söndag!!!

*********************************************************************************
Our dinner!!!


Penne pasta med stekt kyckling, en god kall Basilika sås med lite sting
i & till en sallad med god fetaost!


Tänk vad hade man gjort utan mat!?=) Puuhh vad mätt jag blev ...men så mumsigt. Nu ska jag ta på mig min varma goa parka & ta en liten promenix. Senare blir det film ( Body of lies) med Leonardo DiCaprio som huvudrollstagare.

Ciao

RSS 2.0