*Back in Business*

                                                                             Hej gott folk!
                                           
                                                                              

                               



Har inte hållit mig hemma så mycket den senaste veckan & därav  mindre bloggande. Har haft en veckas ledighet & då har jag inte prioriterat datorn i första hand. Har haft en alldeles underbar vecka. Har passat vår familjehund hela veckan, träffat underbara vänner, varit på utflykter & ridit massor. Allt sådant som jag älskar att göra på min lediga tid;) Synd bara att ledigheten nu är över igen på ett tag:( Men skönt är det att vi nu ställt fram klockan & det är ljust ännu längre. Igår var det ett otroligt härligt väder & det blev ju inte mörkt förrens vid åtta halv nio på kvällen & det älskar jag. Igår åkte vi runt & kollade på utemöbler & hittade många fina att välja på så nu är det bara för oss att bestämma oss för vilken grupp vi helst vill ha. Har ju en stor balkong som bara måste inredas nu till sommaren så vi kan sitta där med vänner & äta goda middagar=) Ska även köpa upp två solstolar ..som vi kan ha däruppe. Man vill ju kunna ligga & sola både nere i trädgården & på balkongen ju.

Idag har det varit stallet på morgonen och vädret idag är ju inte lika fint som igår. Idag är det väldigt disigt & solen verkar inte vilja komma fram. Har precis ätit lunch ( chili con carne rester, sen middagen igår) & har precis lagt i en tvätt. Eftersom det är jobb inatt så får jag sova en stund sen lite senare på dagen för att orka med natten. Nu såg jag faktiskt en liten glimt av solen bara för det ... *härligt* Är riktigt sugen på kaffe men kanske bäst att strunta i det för annars kommer jag säkert inte kunna sova sen.

*Måndags kramar från mig*

♥ Sol, våfflor & lön ♥ uppdaterad!


Finaste carro

Go´kväll ...

Då har det redan hunnit bli kväll & denna dagen har varit underbar ..precis som jag hade tänkt att den skulle bli. Fick träffat min underbara vän carro i e.m & vi tog en härlig långpromenad med hundarna (så mysigt) Du betyder så mycket för mig gumman. Känner att du har tagit en väldigt speciell plats i mitt hjärta & med dig kan jag prata om allting. Har annars väldigt svårt att öppna mig för människor & litar inte på många men det gör jag verkligen på dig!
Tack för idag sweety!=)

Åhhh nu har man precis proppat i sig en massa våfflor & GUD vad mätt jag är nu *ojoj* haha! Nu blir det ännu en till promenad tillsammans med sambon & sen till att kolla på halv åtta hos mig! Trevlig kväll mina vänner ...


*******************************************************************************



Min smoothie!



Ja denna dagen kan ju inte bli bättre än bra :) & utöver att det är våffeldagen, sol & lön så är jag ju faktiskt ledig *tjohoo* =) Var imorse & tog hand om hästarna som vanligt. Har nu precis lagat lite lunch ( Korv med bröd) & ska ta mig lite kaffe för det är jag väldigt, väldigt sugen på. Är klart lite kallare ute idag men bara solen håller sig framme så klagar inte jag. Idag ska jag äntligen träffa sötaste Caroline & vi ska ta en härlig promenad med våra hundar & sen kanske ta en liten fika efter det *mys* Ser verkligen fram emot att träffa dig vännen.

Ikväll blir det givetvis våfflor till kvällsmat & denna gången ska jag göra egna inte sådana färdiga man kan köpa. Älskar våfflor =) som sagt idag är det INTE ngn hålla igen dag. Nä nu kaffe ..sen ta en dusch & sen köra till carro.

Vi ses, pusss ♥


Dagens lilla utflykt!=)

Gårdagens goda sallad:)


Dagens fynd ...




Älskar dessa ...så fina..

Imorse var det rejält kallt igen & det blåste hur mycket som helst & det gör det tyvärr fortfarande:( hatar blåst! Får väl behålla dunjackan på ett tag till verkar det som. Imorse var jag i stallet & red sen hem & fixa till mig sen kom mamma & vi åkte till Burlövcenter & gick runt där & strosade lite. Åt en god lunch där ..dagens (Körrfärslimpa med kokt potatis & gräddås .. gott gott=) Fick handlat ngn tröja & ett par örhängen & lite smink.

Kom hem för en halvtimme sen & har precis satt på kaffet & längtar efter att få ta min första kopp för dagen=) Mamma hade även med sig vår älskade hund Hubbe innan så nu ska jag passa honom hela denna veckan .. så efter kaffet blir det en långpromenad med honom. Älskar att ha hund för det är verkligen då man kommer ut på långa härliga promenader!

Kram på er ...

♥ Bästa måndag ♥ uppdaterad








Denna rätten gjorde jag igår!( kyckling med parmaskinka och balsamsås)



Inte ofta man är så glad över att det är måndag men det är verkligen jag idag :) Är nämligen ledig ända tills nästa måndag nu ..alltså en heeeeeeeeeel vecka ..det ni ;) Så njuter i full drag av min härliga ledighet & ska verkligen ta vara på dagarna & göra så mycket som möjligt. Började denna dagen med stallet & en ridtur. Kom nyss hem & som vanligt har jag satt på efter tio med Malou & ska strax äta frukost ..för har faktiskt inte gjort det ännu. Idag blir det annars bara en hemma mysdag med en del städning, promenad & tvättning, sånt som behövs göras. Kände att jag hade lite ont i halsen imorse när jag vaknade & känner fortfarande att det gör lite ont ..hoppas det försvinner.

Hoppas ni andra också får en bra start på denna veckan!

***********************************************************************
Då har det hunnit bli eftermiddag & jag har fått gjort allt som jag nämnde innan & lite till. Här är städat & rent, har varit & handlat lite middagsmat tills ikväll (sallad med kyckling blir det) ska försöka leva ett nyttigare liv från & med nu har jag kommit underfund med (förutom på onsdag när det är våffeldagen=). Måste faktiskt försöka äta mindre fett & mindre socker för min egen hälsas skull. Min pappa hade diabetes & det vill ju inte jag få så måste tänka på att dra ner på allt sött som jag mer eller mindre dagligen proppar i mig:(  Var ute på promenad innan & det var superskönt. Är lite besviken på vädret idag *regn & rusk* inget kul ju. Vädret ska väl vara lite sisådär hela veckan om jag hört rätt. Har massor inplanerat denna veckan & det är roligt att ha så mycket inplanerat. Ska träffa mina älskade nästkusiner nu i veckan också & det ser jag verkligen fram emot. Nu sitter jag här & avnjuter dagens första kopp kaffe .. & det var inte illa det ;) Kände en himelsk pigghetskänsla i hela kroppen efter bara ngn mun! ;)

Pusssss

*Så härligt* Update...



Gott!!


Vädret är lika underbart idag. Känns t.om lite varmare än igår. Precis som jag skrev igår så bjöds det på egna grillade hamburgare här hemma igår & till efterrätt blev det en god bärpaj med vaniljsås! Allting var hur gott som helst & att bara få känna lukten från grillen var ju det bästa :) Nu är sommaren på vääääg...*ler* Tack för en trevlig kväll igår. Mysigt när man bara kan träffas så en dag mitt i veckan & äta en god middag ihop.

Vaknade vid sju imorse & var utvilad & pigg & gjorde mig en god smoothie med hallon/blåbär! begav mig därefter till stallet & idag hade jag satt upp longering på schemat så det fick det bli idag. Imorgon blir det en uteritt om vädret tillåter..vilket jag hoppas. Är ledig idag & ska ta en runda med dammsugaren i hela huset därefter en dusch & sen ska väl klockan förhoppningsvis stå på 13.00 & då kommer min älskade vän Anna & hämtar mig här hemma så ska vi åka in till stan & ta en fika & gå runt & mysa i vårvädret. I e.m lär det bli en powerwalk om jag känner mig själv rätt. Måste komma igång oredentligt med mina långa powerwalk .. rundor igen.

Hoppas ni får en bra dag

****************************************************************
Nu är jag precis hemkommen efter en mysig runda på stan med Anna. Det finns så mycket fint ute i affärerna nu så man blir galen. Finns en hel del jag vill ha nu såsom nya skor (Ballerina, sandaler, chinos & mkt mkt annat!=) Har tittat ut lite olika saker idag som jag nog kommer handla inom kort. Blev iaf en mysig fika ..en god latte med en mumsig kladdkaka med jordgubbar & grädde=) Nu ska jag byta om till träningskläder & ge mig ut på min efterlängtade powerwalk. Ikväll blir det nog bara en enkel grekisk sallad till middag. Så mysigt nu för alla runtomkring en är så glada & possitiva ..tack vare att vi går mot rätt tider. Jag & Anna planerade in hel del vi skulle hitta på nu här framöver. Vi ska snart få ihop ett gäng & ta en trevlig After work ngn dag..sen ska vi hinna med att ta en middag med våra män på mysiga Lilla torg & även en utgång ..& allt detta helst inom kort=) Ska bli kul! Nä nu ska jag ut.. hejhej!

♥ Soliga vårdag ♥

                                          




                                                                           Hej hej!


Idag är det verkligen ett härligt vårdväder ute. Igår var det soligt men det blåste nästintill storm så det var ju inget vidare. Har jobbat nu både mån & tisdag natt så är just nu trött, trött. Är ledig idag & imorgon så har lite helg nu kan man ju säga. Jobbar sen igen fre & lör natt:( Vill ju vara hemma tillsammans med min pojke då & inte vara borta & jobba hela nätterna (suck suck!) hade varit så skönt att bara få gå hemma, hade inte alls haft några som helst problem med det:) Har mina hästar & hade jag haft barn hade de två sakerna  tillsammans varit som ett heltidsjobb plus att det alltid finns någonting att göra här hemma såsom städning, tvättning, matlagning m.m! Hoppas detta blir verklighet om x antal år..haha! Man vet ju aldrig ;) Man kan ju alltid hoppas iaf.

Var imorse tidigt i stallet efter jobbet & fodrade & släppte ut alla ivriga hästar som var fulla av vårkänslor .. märks så tydligt även på dom att de blir glada av att våren äntligen är här. Sitter nu med god frukost framför tv;n & kollar på Efter tio. Sen blir det en snabbstädning & därefter blir det till att vila en stund så jag blir pigg tills ikväll. Vi ska faktiskt ha hem våra vänner S &R på troligtvis årets första grillning här hemma hos oss ikväll.. så hoppas nu verkliiiigen att vädret håller i sig *håller tummarna* ska bli supermysigt!

Önskar er alla en fin lill lördag !

♥ En helg i Göteborg ♥


 Goda Margarithas till fördrink!


Goda kex med st agur & fikonmarmelad!

 
 Årets första grillning!!

God frukost Tekakor, ägg & hallonsmoothie *gott*



Söta kusinerna Emma & Sofia! Fabian är upptagen med lek & vill inte vara
med på bild ;)


Sofia med Sigge!
                






                                                                                   Hej på er!
                                                      
    
                               Då sitter man här hemma i skåne igen efter att ha varit i Göteborg från fre-sön.
                                Har haft en supermysig helg.  Har fått träffa mina underbara små kusiner, varit
                                på stan, ätit & druckit gott. Älskar att bara få komma bort från vardagen
                                                 koppla av och få njuta och umgås med nära och kära.
                                                              Tack för att ni gjorde min helg så lyckad!
                                                                    
                                                                                      
Älskar er alla


                               
                                                 

*Helgens middagar*



Min söndagspasta;)




Lördagens goda middag ( Entrecote med klyftpotatis, champinjonstuvning,
krämig ädelostsås & marinerade oliver, paprika & pickles!



Go´kväll mina vänner ...

Denna helgen har gått fortare än fortast tycker jag. Jobbade i fredags natt & det gick super sen skulle jag jobbat natten i lördags också men mitt huvud ... ville inte det & jag fick migränanfall & var tvungen till att stanna hemma så det blev inget jobb för mig utan en väldigt lugn kväll här hemma. Pojken min var snäll & lagade en supergod middag till oss& sen blev det till att titta lite på andra chansen & sen la jag mig med min räliga huvudvärk:(

Vaknade imorse vid åtta tiden & stack till hästarna & red en runda .. ganska så varmt till en början men i slutet av ridturen började det regna & jag blev genast ihjälfrusen & dyblöt *usch* gillade jag inte! Åkte hem & värmde mig med te & ett vamt bad sen åkte vi in till stan på lite olika ärenden. Eftermiddagen har varit lugn & vi har precis ätit en god middag tilsammans. Idag var det jag som stod för middagen. Lagade en pastarätt (Kyckling & baconpasta) förrutom kyckling & bacon var där squash, marinerade vitlöksklyftor, gul lök, kycklingfond, matlagningsgrädde , självklart salt & peppar& på toppen riven parmesanost & god ruccola på toppen. Till drack vi ett supergott röd vin som vi fått av mamma för ett tag sedan.

Nu blir det en liten promenix & sen blir det antagligen någon bra film ikväll.

Kraamar!

*Ursäkta min frånvaro*


Men har haft MKT annat för mig denna veckan ..& har helt enkelt inte hunnit sitta vid datorn så mycket. Ganska så skönt med lite avbrott från internetvärlden ibland..;) Man kan ju bli knäpp av att sitta här hela dagarna ju. Nu börjar dagarna bli mycket längre & ljusare & humöret är på topp ... ska t.o.m jobba denna helgen men har faktiskt inte en sådan ångest för det ..konstigt nog. Kommer väl  troligtvis senare haha! Vädret kunde varit lite mer upplyftande än vad det är... här är bara blåst & mulet *fyy* har varit i stallet hos mina hästar imorse sen va jag hemma vid elva tiden & gjorde mig då goda pannkakor (himla gott)  & nu sitter jag här & kollar på Ellen DeGeneres show ... hon är allt för härlig hon. Hade varit superkul att få sitta där i publiken ju. Sitter även & kollar in H&M:s hemsida & måste säga att hm har så fina kläder till så förmånliga priser. Det är roligt att sitta & beställa kläder här på internet men samtidigt är det ju roligt att åka dit & köpa det ..så blir nog en liten trip in till hm snarast.


Vad tycker ni;)?



*döööd*





Hej hej ...

Idag är jag inte riktigt mig själv känner jag ..;) Hade en supertrevlig kväll igår med tjejerna. Sofie hade gjort så fint ..med en massa god plockmat & goda drinkar ((Tack)) vid tolv tiden bestämde vi oss för utgång &landade i malmö. Hade jätteroligt!  Blev inte att jag kom i säng förrens halv 6 imorse så vaknade nyss & har just fått i mig lite mat & en massa vatten *ler* Nu ska jag & pojken kolla på Lost sen ska jag till stallet & sen blir det söndagsmiddag hos mamma.
 
Ciao!!!

RSS 2.0