Mysdag med en av de bästa!








Hej torsdag!

Sitter nu här i soffan & tänkte kort sammanfatta dagen innan det är dags för en kall kvällspromenad. Torsdagen började med ett kallt besök i stallet & jag fick stå & krama mina bjässar för att få upp värmen emellanåt. De är alltid så varma & goa. Väl hemma tog jag mig en lååång varm dusch & därefter åkte jag hem till min härliga vän Carro & där blev jag bjuden på en jättegod fika scones & gott te! Fick se deras nya fina hus för första gången & vet att med Carros & Daniels stora potential för heminredning kommer där bli kanonfint:) så ska verkligen bli roligt att få följa utvecklingen steg för steg. Tack för en jättemysig eftermiddag min finaste vän. Måste ses snart igen!!!

Nu har vi nyligen ätit middag & ikväll fick det bli enkel hämtmat. Till mig blev det en bakad potatis med vegetarisk fyllning & Micke tog en Capricciosa så nu är vi mätta här :) Längtar tills imorgon då det är dags för ett besök hos BM. Ska nu hädanefter börja gå dit varannan vecka & kolla så att allt står rätt till.

Njut denna torsdagskväll precis som jag skall göra just nu!

Hejhej♥

Kommentarer
Postat av: Annelie

Mysigt det såg ut! Tog mig en tur till Trelleborg idag för där finns ett par finfina hus till salu men jag tyckte det var hiiiimla långt... =) Kanske vänjer sig?

2010-01-07 @ 21:21:22
URL: http://adesign.blogg.se/
Postat av: jenny

Hej ..altid så fina du! Du verkar ha haft en toppendag mysigt att besöka en vän o gott med nybakta scones va längesen ja åt tyvärr!

Jag jobba sen gjorde jag mitt första cellprov usch vilken grej va så nervös innan o nästan vägra men jag övdelevde nu har jag gjort det! alla måste ju det så, som hon sa en livsförsäkring på ett sätt!

Nu tar jag det lugnt kollar på tv men ska snart laga lite mat till killen som är på bandyträning..

Kramar



2010-01-07 @ 21:24:03
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: jenny

Japp glad att jag gjorde det :)

Blir bara enkelt steker pyttipanna nu kände att jag var så trött så orkar tyvärr inget annat men imorgon blir det fredag då blir det ngt godare :)

Nepp måste fixa allt i köket nu sen lägga mig så trött.hoppas du får en fortsatt bra kväll! Kramar

2010-01-07 @ 21:50:53
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: C

Tack själv underbaring!

Hahahaha, har du sett mitt lillfinger på korten!? HAHA!

Det bara åker ut sådär när jag håller i en kopp, ser dö dumt ut! ;)

KRAM!

2010-01-08 @ 10:50:44
URL: http://everydayisunique.wordpress.com
Postat av: Annelie

Så gör mitt finger också! När jag gör vissa saker. Hahaha. Ett hus ligger på "Kurland" och ett låg på Gråbrödersgatan i Trelleborg. Är inte överförtjust i något av dem =)

2010-01-08 @ 12:10:15
URL: http://adesign.blogg.se/
Postat av: Sandie

Mysigt det såg ut =)

2010-01-08 @ 21:22:31
URL: http://chipset.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0