Tivoli & mysmåndag!





Mysiga Vellingeblomman







Nya krukan & blomman till vårt nya trädgårdsbord! En liten Max sitter säkert med
sin hjälm & äter päron.


Dagens bilder

EH lunch denna tisdag

Hemkomna från dagis! Älskade pojkar<3 Ni har så mkt glädje av varandra
nu. Himla härligt att se!


I söndags var vi nere i höllviken och efter lunch gick vi ner till tivolit i höllviken vid centrum och där fick Max & Theo åka en massa roliga karuseller. Favoritstället var bilarna & motorcyklarna & det var där åkbanden tog slut;-) Tillsut när Theo förstod att man var tvungen till att gå av när karusellen stannade så blev han så ledsen för han ville ju åka mer meeeeer, haha. Dom var helt lyriska och det var så härligt att se. Innan vi skulle gå hem köpte farmor varsin popcornpåse till dom och då var dom SÅ nöjda och vi kunde börja gå hemåt.


På kvällen grillade vi egna hemgjorda hamburgare med friterade pommes här hemma och väldigt nöjda efter en riktigt härlig dag.


Igår måndag fick dom vara hemma från dagis då där går en massa olika sjukdomar:( Vi hade istället en riktigt mysig dag tillsammans med mamma/mormor och vid lunch åkte vi till Vellingeblomman och handlade en massa blommor och avslutade med att fika i deras underbara trädgårdscafé. Jag & mamma tog varsin rostbiffsmacka & vi köpte pannkakor till grabbarna. Därefter fick dom små gunga lite innan vi åkte hem igen. Passade sedan på att plantera de fina nya blommorna medans dom sov sin em vila.

Förresten så verkar sommaren ha kommit tillbaka igen!.. hoppas vi på.

Nu lite jordgubbar & daimglass framför tv;n!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0