Tisdagsmys!


Bakpotatis med räk & skagenröra

Goda kakor som Mindy hade bakat

Tre stycken busiga killar som leker=)

Theo

Max som leker med tesilen

Söta vännen Mindy!!

Här sitter jag redo på att få hugga in på de goda kakorna....=)



Idag har jag, Max och Theo haft en supertisdag. I förmiddags blev det en härlig promenad i solen och sen fick vi besök av goa Mindy & William på eftermiddagen. Jag bjöd på bakpotatis med räk & skagenröra med sallad. Söta Mindy hade bakat och hade med sig så goda kakor. Efter 3½ lektimme var barnen trötta och somnade gott. En kort stund efter barnen somnat kom Micke hem och jag bytte om til ridkläderna och åkte ut till mina hästar.

Ikväll
blev det goda varma mackor till middag och nu tittar jag på "Desperate Housewifes" och äter goda kakor som söta Mindy gav mig, mums!!! Tack för idag min fina vän.

Många kramar från mig!

Kommentarer
Postat av: Mamma Stina

Åh gud så gott! Ser ut som en toppen dag!

2011-03-15 @ 23:01:20
URL: http://minbebis.com/blogg/stina
Postat av: Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmammam

sv; Ja kräksjukan skippar vi helst ;) När ska dina killar börja på förskolan?

2011-03-15 @ 23:42:01
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: ellenojag

Så mysigt, ni är så fina allihop!!

2011-03-16 @ 08:00:16
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Fia

Tack så jätte mycket =)

Dina pojkar är också jätte söta!

2011-03-16 @ 11:22:49
URL: http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Postat av: mamma till William

God förmiddag min fin vän.HIhih--tyckte att bilden på mig var bra så jag lånade den över på min sida,hoppas att det är okej..

Hoppas att du får en mysig dag med din kära mamma :) kändes så bra att prata om vissa saker i går och vi känner samma :) Kan inte mer än säga det fler gånger att jag är så glad att jag har funnit dig här på bloggen och vi funkar så bra tillsammans :) Ha en skön onsdag söta vän.kram kram kram

2011-03-16 @ 11:43:04
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Fia

Tjejerna fyllde 11 månader igår så tiden riktigt rinner iväg nu.

Vi bor inte i Skåne, vi bor i Linköping =)



I Vilken vecka kom dina grabbar?

2011-03-16 @ 15:29:32
URL: http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Postat av: mamma till William

God kväll hjärtat.

Min onsdag har varit en trevlig dag med trevlig sällskap och lek dejt för de små :) Mysigt att du hade en mysig dag med din kära mamma :) Skoj för de små att träffa mormor.

Ha en skön kväll söta.kram kram

2011-03-16 @ 16:46:05
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mamma till William

Vad sägs som en lek dejt här på torsdag eller fredag nästa vecka så bjuder jag på en god sallad? Kan höras av gumman..Ha en fortsätt bra onsdags kväll.Puss och kram

2011-03-16 @ 16:47:40
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Fia

Guuu så snart! Kantänka mig att ni ska fira rejält =)



Tjejerna kom i v34+1 efter att akutsnitt.Vaknade en morgon med en kraftig blödning och fick åka ambulans. På förlossningen visade det sig att Novas moderkaka börjar lossna sen blev det snabba ryck.

Efter ett lyckat snitt bodde vi på NEO i ca 1½ vecka innan vi åkte hem med hemvård.



Kom dina med snitt eller vaginalt?

2011-03-16 @ 20:27:26
URL: http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Postat av: Fia

Graviditeten med Neo gick jag som på små rosa moln.Jobbads fram till v37 utan större problem mer än ryggont osv.Hade lätt kunnat jobba längre men valde att vila upp mig dom sista veckorna.

Med tjejerna trodde jag att det skulle vara som på små rosa moln då också men tji fick jag.Började få sammandragningar tidigt, ischias, foglossning you name it!Så redan i v19-20 blev jag helt sjukskriven och fick order om att ligga på soffan.Så den graviditeten var jätte tuff.Jag är väldigt aktiv av mig och fick nu knappt åka och handla.



Med Neo gick jag över 15dagar så jag blev igångsatt.En förlossningen som gick mycket fort.Jag gick från 4cm till 10 på en timma och sen dryga timmen senare är han född.Allt gick så fort att jag själv inte hann med.Personalen hann inte riktigt heller med för dom trodde inte att det gått så fort som det gjorde.Jag kände också att dom inte lyssnade på mig när jag förklarade hur ont jag hade.



När han kom ut gjorde han en stålmannen så jag fick en inre blödning som jag var tvungen att sy på op.Jag fick då ligga och vänta i ca 5 timmar utan vatten och mat, vilket var HEMSKT!Jag hade sen efter förlossningen jätte ont jätte länge så den förlossningen vill jag inte uppleva igen.



När jag fick reda på att det var två barn jag bar på bestämde jag mig på direkten för snitt.Så det hade blivit ett planerat i vilket fall som helst.Och jag mådde 100gånger bättre efter snittet än den vaginala =)

2011-03-16 @ 21:33:12
URL: http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Postat av: Fia

Jag är fortfarande hemma men har börjat jobba en helg i månaden.Sen kommer jag jobba lite extra och så.Jag kommer nog vara hemma tills nästa höst.Jag ska gå med vårdnadsbidrag från o med maj.Så vi kan spara en massa dagar och ändå vara hemma =)



Hur länge ska du vara hemma (om du nu är mammaledig)?

2011-03-16 @ 22:02:29
URL: http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Postat av: Annelie

Hej kocken! Jag måste fråga dig hur f*n man lyckas med en bakpotatis, jag har provat nu två ggr. Hade den inne i nästan 3 timmar senast och var ändå inte klar. Haha!

2011-03-16 @ 22:29:15
URL: http://liveandlooove.wordpress.com
Postat av: Mamma till William

Godmorgon min fina vän.

Hoppas att allt är bra med er alla och ni får en trevlig dag på Ikea,Hoppas att ni hittar massa fint till hemmet och barnen :)

Vad sägs som en lätt lunch här på fredag nästa vecka? Om inte så kommer jag och William mer än gärna ner så kan vi fixa något tillsammans :)

Ha en skön dag söta.kram kram

2011-03-17 @ 09:04:39
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William

God kväll min söta vän! Här är allt bra fast det är riktigt trist väder i dag.

Kändes så trist att inte göra något i dag så ja ringde och bjöd in min bästa vän i dag med på lunch.O gissa vad det blev bakpotatis och skagenröra,,lika gott i dag :) Sen blev det massa bus för de små prinsarna..Men då bokar vi fredag nästa vecka för en mysig lunch här hemma..tänkte då en pasta sallad med massa gott till sen bakar jag en massa goda kakor o så får du ta med dig hem också :) Längtar redan tills nästa dejt med er :) Blev det Ikea för er i dag? Ha en mysig kväll söta du..puss o kram

2011-03-17 @ 16:16:48
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William

Som du skrev till mig så är det våffeldag.hade man bara haft en järn hemma så hade vi kunnat göra några såna med men det kan vi inte göra..Puss o kram

2011-03-17 @ 16:21:43
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Anna Zimmer

Mysig date!! Maten och kakorna ser riktigt smarriga ut! :-)



Puss på er fina!

2011-03-17 @ 16:44:28
URL: http://zimmersdagbok.wordpress.com
Postat av: Mamma till William

Gumman jag fixat pasta salladen och baka lita gott till oss så du behöver inte köpa med något...ska bli så mysigt att träffas..vi längtar redan jätte mycket en vecka kvar i morgon :)

Mysigt med Ikea för man åker aldrig där i från utan ha med något hem.Tar du med dig båda killarna eller bara en av sötnosarna? Ha en mysig kväll min fina vän..Puss och kram på fina dig

2011-03-17 @ 17:12:46
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sandra

Söta grabbar du har! :)

2011-04-11 @ 22:06:05
URL: http://shabbychicme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0