Lägesrapport


Denna rätt ska jag ge mig på att göra i helgen!



Gårdagens middag: Kycklingfrittata med rödlökssalsa!







Hej kära vänner!

Natten har varit bra trots en rejält ledsen liten Maximilian igårkväll. Nattningen tog lite längre tid än vanligt men han somnade gott tillslut. Theo sov gott hela natten. Lilla Max har varit lite hetsig & kinkig de senaste dagarna & undra om det kan vara tandsprickning som spökar, vem vet? Det kan bero på så många olika faktorer så bäst att sluta spekulera för mycket i det & ta en dag i taget. Helt plötsligt dyker där kanske upp ett litet risgryn :) Min dag började ganska tidigt imorse då barnen sov om varandra efter första matningen. Först sov Max & då var jag vaken med Theo & sen somnade Theo & då fick jag underhålla Max. Mycket bättre om de hade sovit samtidigt men tyvärr går det inte alltid att synka de små,hehe!

Nu har de båda två tagit sig en liten tupplur så nu har jag egentid & sitter här med mitt kaffe & läser bloggar. Senare idag blir det stallet för min del medans Micke passar barnen. Tänk redan fredag imorgon igen! Här blir det förhoppningsvis en runda in till stan för att fynda skor sen ska jag nog även åka ner & hälsa på mamma i skanör.

Vad ska ni hitta på i helgen?


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad gott det ser ut, ni har alltid så god mat:) Denna helgen bjuder på en massa kalas här hemma. Våra tjejer brukar också sov om varandra så den lilla egentid man får är guldvärd:) Ha en skön torsdag kramar

2010-10-21 @ 13:47:30
URL: http://esmamma.blogg.se/
Postat av: Mamma till William

God eftermiddag gumman.Här är det bra,lita värk i skallen men det går väl över under dagen.Ja min lilla William är en morgon prins som älskar att leva rövare i sängen o överallt och vara på allt som man inte får..Krypa under sängen gillar han jätte mycket...hihihi..ratern står där så det är den han vill pilla på..

Hoppas att du får en skön torsdag i sköna höst vädret.kram kram kram

2010-10-21 @ 14:24:07
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Danni

Hej hej

Vad duktig du är som lagar så mycket god mat. Själv ska jag värma lite ärtsoppa till kvällen, haha!



Dina små pojkar är lika söta som vanligt ;-)

Ha en mysig torsdagskväll!



Kramen

2010-10-21 @ 15:49:06
URL: http://www.babybambola.blogspot.com
Postat av: Caroline

Hej vännen! Här bakas det för fullt hemma kanelbullar och matpajer. Synd att jag inte såg ditt meddelande förrän nu. Dagen blev tung så kanske var bäst så. Hoppas allt är bra med dig! Du kunde inte nästa fredag. Jag är ledig 3 och 4:e - det är en onsdag och en torsdag. Kramar!

2010-10-21 @ 16:06:06
URL: http://lifebycaroline.wordpress.com
Postat av: Anna-mamma till en underbar prinsessa

Godkväll, hoppas du haft en härlig dag. Ja, jag jobbade natt hela sommaren och nu går jag in på timmar när det behövs, ska börja jobba igen 1 feb, börjar får ångest över att det snart är dax. Vad gör du annars när du inte är hemma med prinsarna?? Jag har en gammal travare som blir 26 nästa år, så nu är han pensionär och går och myser med alla kompisar. Ett bra avslut på ett lång liv.



Har du egen häst/hästar??



Kram kram

2010-10-21 @ 20:05:48
URL: http://annak84.blogg.se/
Postat av: Anna Zimmer

Vad gott det ser ut! Vilken husmor!! :-)



Hoppas dina killar snart mår bättre igen. August är fortfarande förkyld...jag är så trött på dessa förkylningar! Vi hade en jobbig natt i natt men han verkar bättre idag så jag hoppas på att han ska sova gott nu.



Mellan Grevie ligger väll mellan Vellinge och Östra Grevie va? Jag har funderat på sköthäst...det är bara så svårt att hitta någon rolig. Det måste närstan gå genom kontakter. Jag har inte varit jätte aktiv med det.



Ja vi måste fika snart! Jag vågar inte bestämma något i nästa vecka än. Vill avvakta och se hur det utvecklar sig. På fredag åker vi till Stockholm och då vill vi ju vara friska! Veckan efter det hade varit perfekt! Ska jag komma ner till Trelleborg kanske?



Ha en underbar kväll och helg vännen!

STOR Kram!

2010-10-21 @ 21:07:21
URL: http://zimmersdagbok.blogspot.com
Postat av: Anna-mamma till en underbar prinsessa

Har han mellan Tomelilla och Sjöbo, står i ett litet stall med 5 hästar. Så det är ett perfekt ställe. Var har du din???



Kram kram

2010-10-21 @ 21:59:04
URL: http://annak84.blogg.se/
Postat av: ellenojag

hej gumman! haha ja är det något som man lärt sig sen man blev mamma så är det inte spekulera så mycket utan ta en dag i taget, kommer ihåg när Ellen var nyfödd, shit va man överanalyserade ALLT hahha!! ha en mysig dag i Skanör imorrn ;) kram

2010-10-21 @ 22:00:48
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Hanna- mamma till Elina och Molly

Så ni ska flytta...vad skoj:) har ni köpt nytt hus? Förhoppningsvis så har vi flyttat innan Molly börjar på dagis men man vet ju aldrig hur det blir.



Kramar

2010-10-22 @ 06:13:25
URL: http://esmamma.blogg.se/
Postat av: Emmely

Ser super gott ut! Du ar sa duktig pa att laga mat!! Nagon speciell recept bok man borde inforskaffa? :)

2010-10-22 @ 09:28:25
URL: http://www.hearthomelife.com
Postat av: Veronica, mamma till Nim.

Hej gumman, ja nu vet du :O vi får se om man får jobba ngt. Förstår att du är sugen om du redan varit hemma ett år . . tiden går! Jag var också dötrött men inte gick jag och la mig :P Hoppas du hittar några skor :) Vi fick ställa in dagens resa :( kramis

2010-10-22 @ 09:55:00
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Hanna- mamma till Elina och Molly

lite tidigt är det med kl 5 men jag fick också gå och lägga mig lite när mannen gått upp sov i 3 timmar...hahah.

Vi bor mitt i malmö just nu men vill gärna ut från stan speciellt innan barnen ska börja skolan?

Ha en skön fredag:)

Kramar

2010-10-22 @ 12:47:24
URL: http://esmamma.blogg.se/
Postat av: Mamma till William

God eftermiddag min fina vän.Ska bli så skoj att träffas nästa fredag :)

Hoppas att allt är bra med dig och killarna denna fredag..Här är det jätte bra..nyss fått i mig stort glas kaffe så energi kick här...hihihi..

Ha en skön helg söta.kram kram

2010-10-22 @ 15:27:01
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Anna-mamma till en underbar prinsessa

Ja, jag tror också att det är det allra bästa. Idag har vi varit i malmö och lund, snart ska vi iväg på kalas hos min bror. Imorgon så ska jag jobba på dagen och sen ska mannen och jag ut och äta. Vad händer hos er??



Kram kram

2010-10-22 @ 17:43:45
URL: http://annak84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0