Uppe med tuppen!








Godmorgon bloggen!

Blev att vi startade morgonen tidigt denna måndagen då barnen sovit så fint hela natten och ville upp tidigt. Det är så härligt nu när de vissa nätter sover längre stunder. Jag har haft barnen själv hela helgen då Micke har varit iväg på bröllop i Kalmar. Jag hade verkligen velat följa med men ville inte lämna bort de små en hel helg så vi stannade hemma istället. I fredags sov jag & barnen över hos mamma i falsterbo & i lördags var jag nere i fbo hela dagen & mös i det fina vädret. Åkte sedan hem på kvällen & på söndagen åkte jag & barnen återigen ner till Fbo för att vara med på konfirmations firande. Det bjöds på en massa god mat & dryck. Sammanfattningsvis har vi alltså haft en mycket bra helg, dock väldigt tomt utan pappa hos oss. Man märkte att barnen blev glada över att få träffa honom igår.

Just nu sitter jag här med en kopp kaffe & hoppas på att vädret ska bli bättre och att det ska sluta regna för vill ju ut & promenera. I eftermiddag blir det nog en runda till stallet för saknar mina hästar oerhört mycket just nu!!

Ha en bra start på denna veckan!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det strållar om dig gumman:))) Åhh vad maten ser mumsig ut:)

2010-05-24 @ 14:37:23
URL: http://varatpyre.blogg.se/
Postat av: mamma mina

God eftermiddag min vän..

Ska bli så skoj att träffas i morgon.Jag kan slå en pling när jag börjar närma mig med bussen så kan vi mötas upp för ta en promenad i området om vädret är bra som vi hoppas på :) Ska bli så skoj att träffas..Ha en skön eftermiddag söta...Fin bild på söta dig...Mums vad allt såg gott ut..kram kram kram

2010-05-24 @ 14:44:53
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hoho - hur kan man vara så snygg när man precis fött barn. Om jag inte minns fel så såg jag minsann ut som en ja jag vet inte vad många månader efter Olivia fötts. Och du har fått tvillingar!

Snyggo...

2010-05-24 @ 17:02:12
URL: http://bajbiii.blogg.se/
Postat av: mamma mina

God kväll hjärtat..

Jag hjälper gärna till i morgon med dina små prinsar så gott jag kan..

Ska bli så skoj att äntligen träffas :)

Känner igen det där med magkipp det hade Wille med innan vi visste han var överkänslig mot ersättningen..skönt att han läkare kunde hjälpa till med ny ersättning som vi köper genom Apoteket..

Det finns Miniform som du kan köpa på Apoteket som man kan ta innan maten så hjälper det till för magsmältningen..men det vet du säkert redan..

Ha nu en skön kväll.Jag ringer dig när jag börjar närma mig..Ses i morgon vid 13 tiden.kram kram kram

2010-05-24 @ 18:28:47
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Jenlen

Hej vännen! Hoppas det är bra med dig, lika fin som alltid! Mums va allt det där såg gott ut, tårtorna såg underbart goda ut!

Jag är mitt uppe med flytten, flyttar till större känns bra fast jobbigt innan man kommer iordning med allt, ska försöka ta oss till ikea någondag i veckan osv..

Kramar

2010-05-24 @ 19:22:42
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: mamma mina

God kväll hjärtat...Har med dessa Sempers Magdroppar...Det är den ersättningen som jag börjar med för några månader sedan för min Wille...

Han skulle haft den från början men de visste man inte...

Ha en mysig kväll hjärtat.kram kram

2010-05-24 @ 19:38:47
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sophy - What U See Is What U Get.

svar: Oj, 2 på en gång? =) Hur gamla är dom?

2010-05-24 @ 21:55:45
URL: http://sophys.blogg.se/
Postat av: Veronica

Hej gums, har du verkligen fött tvillingar? Skitnygg ju! Fusk! Grr. Åk till läkarn annars så får ni recept på lactulos.. bra skit det där. det har hjälpt oss. Vi ger Nim det varje dag. Sen ersättning då. Men magen har blivit mkt bättre av lactulosen. Kul med dop, men så mkt som ska fixas. Hua.. ska ni bjuda på mat? Eller bara fika? Vi ska ju ha mat också.. tips på ngt man kan ha?? Idag hade jag en skolgrejj, så har bara hållt på med det. Imorgon ska vi till centrum och träffa en bloggvän och shoppa lite.. Ni? Kram

2010-05-24 @ 22:43:54
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det är bra med oss:))) ni med? Jag gillar att blanda nytt med gammalt i hemmet:) kraaam

2010-05-25 @ 11:22:47
URL: http://varatpyre.blogg.se/
Postat av: Veronica

Hej gums, men hur mkt promenerar du då? Hästjobb? Matpajer? Tips tips tips, jag är helt värdelös i köket :P Vi har haft en toppendag! Ni? Vad har ni gjort? Kram

2010-05-25 @ 17:34:13
URL: http://attblifler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0