♥ Bästa måndag ♥ uppdaterad








Denna rätten gjorde jag igår!( kyckling med parmaskinka och balsamsås)



Inte ofta man är så glad över att det är måndag men det är verkligen jag idag :) Är nämligen ledig ända tills nästa måndag nu ..alltså en heeeeeeeeeel vecka ..det ni ;) Så njuter i full drag av min härliga ledighet & ska verkligen ta vara på dagarna & göra så mycket som möjligt. Började denna dagen med stallet & en ridtur. Kom nyss hem & som vanligt har jag satt på efter tio med Malou & ska strax äta frukost ..för har faktiskt inte gjort det ännu. Idag blir det annars bara en hemma mysdag med en del städning, promenad & tvättning, sånt som behövs göras. Kände att jag hade lite ont i halsen imorse när jag vaknade & känner fortfarande att det gör lite ont ..hoppas det försvinner.

Hoppas ni andra också får en bra start på denna veckan!

***********************************************************************
Då har det hunnit bli eftermiddag & jag har fått gjort allt som jag nämnde innan & lite till. Här är städat & rent, har varit & handlat lite middagsmat tills ikväll (sallad med kyckling blir det) ska försöka leva ett nyttigare liv från & med nu har jag kommit underfund med (förutom på onsdag när det är våffeldagen=). Måste faktiskt försöka äta mindre fett & mindre socker för min egen hälsas skull. Min pappa hade diabetes & det vill ju inte jag få så måste tänka på att dra ner på allt sött som jag mer eller mindre dagligen proppar i mig:(  Var ute på promenad innan & det var superskönt. Är lite besviken på vädret idag *regn & rusk* inget kul ju. Vädret ska väl vara lite sisådär hela veckan om jag hört rätt. Har massor inplanerat denna veckan & det är roligt att ha så mycket inplanerat. Ska träffa mina älskade nästkusiner nu i veckan också & det ser jag verkligen fram emot. Nu sitter jag här & avnjuter dagens första kopp kaffe .. & det var inte illa det ;) Kände en himelsk pigghetskänsla i hela kroppen efter bara ngn mun! ;)

Pusssss

Kommentarer
Postat av: Jenny Lennartsson

Åh det receptet lät ju jätte mumsigt :) kAN MAN få receptet tro :)

Tack detsamma, njut nu av din ledighet gumman..Kramat

2009-03-23 @ 11:33:04
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny Lennartsson

Låter jätte bra, gör gärna det :) Kram kram

2009-03-23 @ 12:17:30
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag hade städdag igår :) Kram

2009-03-23 @ 13:43:30
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Mindy

God kväll gumman,.Allt är bra med mig..trött bara..men helgen har varit en skön & mysig helg med nära & kära.Ha en mysig kväll.kram

2009-03-23 @ 16:22:36
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Jenny Lennartsson

Tack gumman för receptet :) Ska visa sambon det snart får se om han vill ha detta idag då! Får han va så snäll o skjutsa mig till affären..

Såg himlelskt gott ut..

Nepp men fick höra att jag va lik kizzie, vet inte riktigt vem det är men gick in o kika på hennea blogg visst kan stämma men hon är allt några år yngre än mig hehe..

Kram tack än en gång vännen..

2009-03-23 @ 17:46:25
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Erika

tack, men nu hänger jag inte riktigt med, mysig fredag..? det är ju ett par dagar kvar men det hoppas jag också på ;-)

2009-03-23 @ 22:01:38
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Annelie

Shit vad du är seriös med din matlagning, jag blir avundsjuk! Jag kan verkligen inte laga mat.

2009-03-30 @ 19:46:04
URL: http://http:adesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0