*Glada torsdag*


Strike a pose höhöhö..!=)

På väg för shopping..=)

Bästa vovvarna

Ego bild=)

Mamma tog många bilder=)

Söta Mami!som hatar att bli fotad ...till skillnad från sin dotter ..haha!






Eller rättare sagt, glada jag denna torsdag=) Är nämligen ledig idag och har haft en underbar dag såhär långt trots det lite nu småtrista och regniga vädret. Va uppe vid 7 imorse och red ut ..en runda på min stora fina hjälte. Hade tur för imorse när jag va ute och red var det lite sol och bara några enstaka moln som visade sig. 

Efter stallet åkte jag direkt hem och tog en dusch sen åkte jag ner till Mami i falsterbo. Älskar att vara där nere på sommaren ( Det bästa som finns) Vi åkte även iväg en sväng till Vellingeblomman då både jag och mamma behövde plantera lite nya fina blommor i våra trädgårdar. Köpte en ny fin kruka och fina pelargonier som jag ska ha i trädgården *fin fint* tog även en lunch där (god räkmacka) sen åkte vi ner till fbo igen och gick ut en härlig promenad med våra svarta fina jaklabbar och efter det blev det en god fika och ännu mer snack. Efter det åkte vi ner till skanörs hamn och köpte god fisk i fiskhuset samt goda olika såser som skall ätas till middag ikväll. Därefter åkte vi även förbi pappa och hälsade på med fina somriga blommor. Tänk om du hade kunnat vara här med oss istället ..Varför varför varför..? Livet är inte rättvist!! Du ska ju finnas här hos oss och ingen annanstans. Ska köpa med mig fina rosor tills nästa gång jag hälsar på dig.

Kom nyss hem och sitter och väntar på att det ska sluta regna så jag kan gå ut och plantera lite. Ska även försöka ta en joggingrunda lite senare. Älskar att vara ledig =) men vem gör inte det *ler* Hoppas nu det kan sluta regna dåååååå!
Kraam på er..

Kommentarer
Postat av: Jenny

Massa fina bilder..

Du verkar ha haft en bra dag gumman...

Fin tröja du hade på dig föresten.



Mm visst borde man, synd att man inte får skattepengarna tillbaks oftare som sagt..

GÖr du nu ikväll då? Jag & sambon ligger i varsin soffa han kollar på drakarna på ettan nu & jag bloggar..

Kramar

2009-06-11 @ 21:32:04
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Låter bra, kan du somna sen då när du har druckigt kaffe så här på kvällen ? :)jag dricker ju inte kaffe men hört det av andra hihi..

Tycker inte det heller, marcus kollar på det där på ettan,men jag tycker inte det är så bra, blir så ledsen för dom som inte det går bra för, har du sett det där draknästet? det är marcus favoritserie nu för tiden.

Kramar

2009-06-11 @ 21:58:11
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

God morgon..

Va skönt att du har den egenskapen som har lätt att sova då, finns många som inte har den..Men jag tror jag har rätt så lätt för att somna skönt det..

HÄrligt med fredag men inte härligt för alla studenter, utkastare & alla barn som har sina avslutningar idag, hällregn verkligen,kallt & blåst vill inte byta med dom..Va längsen det var sånt här skitväder på denna dag.

Kramar

2009-06-12 @ 07:53:42
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Bekki

So cute!!! ;)

2009-06-12 @ 10:30:05
URL: http://bekkis.blogg.se/
Postat av: Jenny

Mm verkligen usch stackare fast dom är nog bara glada att sluta skolan & få sommarlov iof fast ändå trist..



Ja just det de är du ju, härligt. Några planer för nästa vecka då. när får din sambo semester? Ska ni göra för kul då?

Några planer?

Kramar

2009-06-12 @ 11:39:41
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Mindy

God middag söta du..Fina bilder på dig gumman.Allt bra med dig denna höst dag? Ni ser ut ha det så mysigt i erat hem..HA en skön fredag & en trevlig helg..kram kram

2009-06-12 @ 11:46:14
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

Hej gumman.Nopp ska jobba i kväll.Men sista kvällen på fredagen nu framöver för då är man ledig..så skönt..Ska bara slappa denna dag..Ha en skön dag & hoppas att det går snabbt för dig på jobbet i kväll som för mig.kram kram

2009-06-12 @ 13:00:59
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Jenny Lennartsson

okej men är väll härligt med små weekends tripps till härliga storstäder här i sverige :) stockholm är jju en underbar sommarstad tycker jag.

Jag vet ju inte nu riktigt hur det blir med min semester pga har ju anställningen till sista juni sen vet jag inte förens på måndag nu med schema osv & förlängt lite rörigt som sagt men är så glad att jag har ett jobb så får ta det som det kommer denna sommar får väll bli en resa i höst/ vinter isf.

Kramar

2009-06-12 @ 13:53:48
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej gumman..

Nu är jag hemma, haft en härlig dag & jag är mkt fattigare nu, usch får dåligt samvete men pengar försvinner snabbt sen kom jag ju inte ifråb regnet heller i stockholm så blev in & ut i affärer men underbart :) men nästan smått ångest nu nu blir det inget mer shoppande på ett tag, hoppas jag ja håller :)är ju snart semester och så..



Vi åkte bara upp under dagen killen & jag, bara skönt att komma bort.

Har du gjort idag då?

Kramar

2009-06-13 @ 22:07:00
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorogn gumman.Allt bra med dig denna dag..Då kommer man vikna på dig när man åker förbi erat hem om en timmes tid ca :) Ha en skön sommar dag.kram kram

2009-06-14 @ 08:59:46
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Karin

Åh vilken mysig tunika =)

2009-06-14 @ 10:07:14
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Jenny

Va härligt med sista natten nu innan din semster va? :)

Idag kikar solen fram här, otroligt :) Men jag tog en lång & antagligen välförtjänt sovmorgon till elvatiden men gick ju upp såå tidigt igår så..

Ja det va trevlig tar ca 3 timmar..

Kramar

2009-06-14 @ 12:19:19
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Mindy

God kväll hjärtat.Allt bra med dig denna solig söndag kväll? Här är det bra..Så mysigt det vara att vara i trelle & träffat familje god mat & gott sällskap..Vad har du gjort denna söndag då? Ha en skön kväll.kram

2009-06-14 @ 19:38:30
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Annica

Vacker :)

2009-06-15 @ 00:18:41
URL: http://anniicap.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej vännen min..

Jaa visst va den men tycker alla marabous smaker är goda, speciellt den med digestivekex också bland annat.

Gör du idag då?

Kramar

2009-06-15 @ 12:02:41
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0