27:e December!







Godkväll kära läsare!


Är nyligen hemkommen från mamma där jag och pojken blev bjudna på julmatsrester från julafton. Det var lika gott som vanligt men måste erkänna att nu vill jag inte se julmat på ett bra tag :) Man blir så trött & slö av all julmat, julgodis m.m som man stoppar i sig. Inte är det lite kalorier som gömmer sig i allt detta men GOTT är det!!:) Har haft en mysig & lugn dag annars och har väl inget direkt spännande att berätta. Tråkigt att all snö är borta för jag älskar sååå när det är så vitt & fint ute. Får hoppas på att det ska komma snö nu i veckan som de pratat om och som det står om i tidningarna. Nu ska jag och magen gå & lägga oss för är väldigt trötta och vill vara pigga tills imorgon då det är måndag och ny vecka!

Många vinter kramar från lilla mig ♥


Kommentarer
Postat av: Carro

Men gumman då, vilken fin mage du fått :) Nu går det fort. Vi började inreda bebis rum så smått i helgen och gud så mysigt det är :) Så bra att ni också fick presentkort, det är toppen nu när det är mycket som ska handlas och för er blir det ju dessutom dubbelt. Har ni kollat något på vagn och så? Kramar

2009-12-28 @ 09:51:08
URL: http://comse.blogg.se/pluttisen
Postat av: Jenny

Hej gumman..

Nu är jag på jobbet va inte lätt att komma hit idag dåligt plogat o en massa snö vräker det ned men kul för alla barn som har lov nu o åker pulka osv men inget bra för mig..min väg till jobbet som vanligen tar 10 min tar ni en halvtimme så får gå upp tidigt imorgon..

Gör du idag då?

Fin bild på dig o söta magen.

Hoppas du har en bra dag gumman.kram

2009-12-28 @ 13:48:30
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åhh vad du är fin Gabby!!!!!!

2009-12-28 @ 19:55:27
URL: http://bajbiii.blogg.se/
Postat av: jenny

låter som du haft en trevlig dag, hitta du ngt på stan då?

Nu tar jag det lugnt här rätt trött så blir att komma i säng rätt så tidigt.

Hoppas du har en bra kväll.Kramar

2009-12-28 @ 20:12:47
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: jenny

vi skulle haft 2 par här på nyår på tre rätters men nu skulle det ena paret utomlands lite trist så vet faktiskt inte riktigt va vi ska göra ni..ska ni göra då?

kramar

2009-12-28 @ 21:20:27
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0