Senaste dagarna!






De senaste dagarna, faktiskt ända sedan i fredags i förra veckan har jag varit ledig så har verkligen haft långledigt. Har hunnit njuta massor och fått gjort mycket vilket jag älskar! Man vill ju såklart hinna med att göra så mycket som möjligt när man är ledig. Helgen var mysig med släktkalas (kräftskiva) i lördags och det var supertrevligt & gott & vi var inte hemma förrens vid två tiden på natten. På söndagen  hade vi en mys & slappedag men hann även med att  gå på två stycken visningar. Tycker det är så roligt att gå på visningar för man får alltid tips och snappar upp nya roliga ideér. Var även ledig igår och fick pluggat  en hel del och gick en härlig långpromenad. Fixade till lite god middag här hemma på kvällen innan jag åkte iväg på Tupperwareparty hos pojkens mamma som denna kväll var värdinna. Det var mycket trevligt & det bjöds på god paj och många skratt. Idag är det tisdag & en ny dag & det är idag dags för jobb igen. Jobbar enbart fem timmar  idag så det är en mjukstart. Nu ska jag ta & göra mig lite lunch , blir klyftpotatis m korv, tzatziki & sallad!=)

kram på er!

Kommentarer
Postat av: Jenny

hej :) Söt som alltid du också.

Jag va också på kräftskiva med släkten i lördags & i fredags va ja o moster o lillkillen/kusinen på cirkus vann biljetter via jobbet sen i söndags killens kusins 20 års kalas, va trevlig helg lugn fast hände ändå ngt det gillar jag :)

Skönt med en 5 tim arbetsdag bara som du sa,mjukstart :)

Kramar

2009-08-25 @ 13:43:34
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Mm det är såå gott fast höll mig till kräftorna inte så gott att äta räkor efter känns så smaklöst då,fast annars supergott..Vilken tid börjar du jobba då?

kram

2009-08-25 @ 15:31:04
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Bina

Hej!



Sitter o e supertrött nu framför datan.

Varit massor att göra på fabriken idag. Lite folk också.

Ska ta en kall dusch och så ska jag tvätta håret om en liten stund. Sen blir det dax o laga korvstroganoff & ris med sallad till de.



Hoppas dina jobbetimmar går snabbt.

Kram

2009-08-25 @ 16:44:13
URL: http://binalakritz.blogspot.com
Postat av: mindy

Godmorgon gumman.Alltid så söta på bilderna som du delar med dig..Hoppas att du får en skön onsdag.kram kram

2009-08-26 @ 08:47:36
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mindy

God middag..Det är sådär med mig..Ont i min rygg & börjar känna mig förkulder..så man får se om man ska jobba eller inte idag..återstår att se vid 16 tiden.Ha en skön osndag.kram kram

2009-08-26 @ 11:53:12
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mindy

Ska du gå på festivalen i trelle i helgen? jag får se hur man mår & hur vädret är..kram

2009-08-26 @ 11:53:36
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mindy

Gumman jag undrar med hyr eller har ni köpt huset som ni bor i? har börjat titta på hus...:) kram

2009-08-26 @ 11:54:49
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mindy

Det var min mamma som sa att de hyr ut husen där ni bor så det var därför jag frågade..men vi tittar men ska inte flytt än vad vi känner till..bor så bra där vi bor..men man vet aldrig..

Börjar med känna mig förkyld..många är dålig nu...inget skoj..inte konstigt man börja bli små dålig..mitt rygg ont har inget med det att göra det har med min graviditet att göra..Har ni eget garage om man får fråga? skoj att fråga & veta lita..vi vet inte vart vi kan tänka oss..ett mysigt hus med inte för dyrt..våra vänner har nyss flyttat till Bara så kanske blir det där i tiden..nu är det bara skoj att titta.kram

2009-08-26 @ 12:01:00
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mindy

Bra att veta om det skulle bli i det området i framtiden..Ja det är underbart med en bebis i magen som är aktiv o sparkas & har sig där inne..man ser på magen när han sparkar mig..helt underbart att se..mera verkligt nu när man känner & ser..Planerar inte ni för familj nu när ni bor i hus? kram

2009-08-26 @ 12:17:04
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mindy

Inte skoj att jobba snart för din del & måste sova för att kunna jobba..Då håller jag alla mina fingrar & tår att det kommer en bebis i magen på dig snart..skulle varit så skoj :) Får snart bestämma en dag som vi tar en god fika..ska bara jobba denna & 7 veckor kvar sen är jag havanskaps ledig..2 månaders ledig tid innan bebisen kommer..så skönt...

Ska inte jobba denna dag har jag bestlutat mig om..ska vara hemma & rå om mig.kram kram

2009-08-26 @ 13:16:51
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

Sänder massa kramar till söta dig..Ha en skön sömn & en bra arbets natt.kram kram

2009-08-26 @ 15:06:21
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Jenlen



Hej gumman..

Mm ska bli jätte kul har hyrt ett rum hos 2 amerikanska tjejer via en svensk tjej så känns väldigt bra..är ett tagkvar men alltid kul att ha saker att se fram emot.

GÖr du idag då+

Kramar

2009-08-27 @ 19:03:29
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

God morgon..usch då nej va jobbigt att du blivit sjuk lagom till helgen, får du kurera dig o vila upp dig gumman så du blir frisk snart igen..

Ja det ska bli jätte kul, så ser fram emot det o ska försöka hålla i pengarna nu :) vill ju försöka shoppa en massa där..

Ikväll o imorgon ska jag på matfestival ska bli kul.Ta hand om dig nu gumman..kram

2009-08-28 @ 07:45:39
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

ikväll blir det tyvärr ingen matfestival regnar så är inte så sugen men imorgon blir det iaf :)

hörde att min älskade lille kusin va i stan så måste åka o gosa o mysa med han sen :) sen blir det bara lugnt har tvätten också hade bokat ons men trodde ja hade det igår så blev dumt så har det idag ist,bor i lägenhet så måste ju boka :)

Oj va trevligt med kräftskiva imorgon då hoppas jag du mår bra imorgon då..

Massa kramar

2009-08-28 @ 15:39:56
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0