*Lyckokänslor*

                                                    
                                                             (Söndagsmiddagen)


Känner hur glädjen spirar i  kroppen vilket är så underbart! Är full av kraft . Efter en jobbhelg med enbart nätter så var jag ledig igår (söndag) & hade en jättemysig dag med pojken. Vi var på vellingeblomman & kollade på påskbyn sen var vi & fikade på mitt favoritcafé i vellinge som heter Mimmas ..älskar deras goda kakor =) Sen på kvällen grillade vi fläskfilé med min hemmagjorda potatisgratäng & till hade vi en god kall Tigersås som det heter & sen gjorde jag en stor god skål med mixsallad!

Idag måndag är jag också ledig så va uppe med tuppen & red min ena polle imorse ..blev en timmes träning i paddocken & han var till en början väldigt pigg men lugnade ner sig  till sist & kom i riktigt fin form & började trampa under sig riktigt ordentligt. Släppte ut hästarna utan täcke idag ..första gången på detta året & gud va de njöt. De började rulla sig som bara den & kliade varandra och höll på *mina gullegossar * Älskar mina hästar så fruktansvärt mkt. Mina bebisar ju *ler* Utan er hade livet inte alls varit lika roligt! Gör mig aldrig av med er.

Har nu tagit en paus från städningen & sitter här med en kopp kaffe & kollar lite bloggar ..sen blir det till att fortsätta städa ovanvåningen ..blev precis klar med nedanvåningen nämligen. Bra när solen lyser in för då ser man precis var ALL skit finns ..lite jobbigt dock ..haha! Nä nu ska jag fortsätta för vill sen ut & powerwalka en timme & sen ta min goda smoothie efter det. Har verkligen fått dille på smoothies nu & dricker det hela tiden. Försöker dessutom gå ner lite i vikt & ersätter därför vissa mål med ett stort glas Smoothie. Min favorit är att blanda ihop( lätt vaniljyoghurt med frusna hallon, lite mjölk & banan) står mig länge på ett sådant glas & det känns bara så fräscht efteråt!
Ikväll ska jag laga goda kycklingenchiladas med salsasås, guacamole & mkt sallad till. Ha d fint,

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det såg smaskigt ut maten på bilden, gott med potatisgratäng & det du ska laga ikväll lät gott också! Japp va hemma på lunch blev pannbiff o potatismos, va hemma hos mamma!



Underbart väder ute nu :) Du får ta städningen sen & ut & njuta av solen gumman..

Kramar

2009-04-06 @ 14:08:50
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Åhh det lät mysigt, vill också ha en egen trädgård att sitta & njuta i på lediga dagar ! :)

Jag sitter ofta bakom mitt lägenhetshus, insyn från alla håll haha men får bjuda på de, för har ju ingen balkong så :/



Kramar

2009-04-06 @ 14:21:52
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Mad

Hello Sweety! Hur e det? Ja vi är dö dåliga på att hålla kontakten! Allt e toppen med oss. Njuter av solen så mycket man kan när man har liten bebis..Du då? Kramar

2009-04-06 @ 14:23:11
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vi har vart tillsammans i 3 1/2 år nu..Tiden går :)

Mm blir så men vi bor i min gamla lägenhet & älskar den fast som sgat är ju 1 1/2.a så väldigt liten med en fransk balkong men det går ju än så länge :)men blir väll en flytt snart, hon spåtanten jag va hos igår sa att det kommer bli innana detta året va slut får se om det stämmer hihi..

kram

2009-04-06 @ 14:27:32
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ja det va jag, va på hälsomässa igår & då blev jag spådd va intressant att höra va hon sa.. & det första hon sa stämde så bra in på mitt "nuet" lixom..Så jätte kul va det!



Kram

2009-04-06 @ 15:07:29
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jaa det är såå smaskigt gott, så gott med kulglass :)

2009-04-06 @ 15:21:17
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Mad

Ja vi får väl göra det! Jag har all tid i världen..just name a day a place and a time!

2009-04-06 @ 18:21:15
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åhh det där såg smarrigt ut!!!

Vad är tigersås? Hur gör man? :)



Hoppas du får en bra dag/kväll när du läser detta..



Kram

2009-04-06 @ 21:47:46
URL: http://bajbiii.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ja det tycker jag du ska skaffa dig en, det ger sån motivation till att gå mera sen är det kul att se hur mkt man går dagligen :)



Händer idag? KrAM

2009-04-07 @ 07:59:27
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Bekki

Åh vad gott med potatisgratäng! I love it! Och jag älskar att våren ÄNTLIGEN kommit! Helt underbart! jag jobbar tills på torsdag, sedan är jag ledig fre-mån =) Ska fira min syster på fredag som fyller år och sedan sak jag o jocke emd mina föräldrar till tyskland på lör. Så det är full rulle! Ska ni träffa familjen nåt nu i påsk? Hade varit jättetrevligt att komma hem till er på lite grill framåt sommaren! Men har du tid en dag kan vi ta en lunch på stan and do som e catching up! jag är ju i Tbg varje dag, så hör av dig så kan ajg säkert! Många kramar

2009-04-07 @ 08:40:50
URL: http://bekkis.blogg.se/
Postat av: Jenny

good morning babe :)

Det är bra, underbart väder såå glad då! men hörde imorgon o tors ska det bli sämre, kanske tom regn :/ usch hoppas inte men på fredag & helgen underbart igen..

Gör du idag+

kRAMAR

2009-04-07 @ 11:30:15
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Va skönt att du är ledig till helgen då :) Är snart det dagarna går ju så himla fort, bra det så du blir ledig snart :)

Kran

2009-04-07 @ 12:01:34
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0