*Lucia*


 

Får börja med att säga att gårdagskvällen resulterade i god Thai- take away samt Idol final istället för bio som vi egentligen skulle gått på:) Vi kunde ju inte missa finalen jag och sofie men gubbarna kollade film, inte lika intresserade av Idol som vi hehe! Var väldigt trevligt iaf. Ska försöka ta bion nu i veckan istället sa vi.

Idag är det ju som alla vet Lucia och det för mig innebär mysdag med lussebullar, pepparkakor och glögg och detta har vi såklart fått i oss idag. Har gått en mysig kvällspromenad nu precis och tittat in lite i alla hus och sett hur fint alla julpyntat *Mysigt* Det är riktigt kallt ute nu, blååser riktigt kalla vindar så man blev allt lite lagom röd om dom små kinderna. Verkar inte gå så hemskt mycket roligt på tv ikväll tyvärr så får väl ta fram någon gammal film i högen här hemma. Vi har ju jättemånga Dvd filmer så det ska absolut inte bli några problem.  Problemet ligger mer i att vi oftast inte vill se samma filmer:)

Ha en fortsatt trevlig Lucia!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Mama Mad

haha så de blev idol ändå..;)



Tack gumman!!

2008-12-13 @ 21:45:13
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Bella

Hoppas att du har haft en riktigt mysig Luciakväll gumman=)



2008-12-13 @ 23:32:55
URL: http://jagomittliv.blogg.se/
Postat av: Natalie

Hej Baby!



Har du också blogg.. Kul!

Händer till jul/nyår?



Kjamis

2008-12-14 @ 13:18:25
URL: http://guccilove.blogg.se/
Postat av: *Sofie*

Ja jag jobbar både dag, kväll och natt! Men blir mer ledighet då och det är såå skönt=)

Vad jobbar du med?



Så fina ni var på bilderna!!

2008-12-14 @ 21:35:07
URL: http://mizzsofie.webblogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Önskar dig en hääärlig kommande vecka och så hoppas vi att det blir snö både nere hos dig och här hos mig eller vad säger du ;-) Puss på dig!

2008-12-14 @ 22:53:20
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Natalie

Mysigt att julen snart är här.. Jag ska fira jul hemma hos mamma o pappa i Ljunghusen. Nyår vet vi inte än, ska jobba en del så det blir nog lugnt.

Klart att vi får snart... Den 23e ska jag in till stan. Lust att följa med då?



Kjamis

N

2008-12-15 @ 12:30:09
URL: http://guccilove.blogg.se/
Postat av: jenny

Hihi ja brukar oxå gå & kolla in i andra fönster när jag är ute,kul att se hur fint alla har det sen kan man ju se oftast om det e unga eller gamla som bor där oxå :) Hehe det problemet känner jag igen med filmerna,min sambo tycker jag brukar välja dåliga filmer så vi har oxå lite svårt att välja va det ska bli :)men brukar ordna sig till slut! Kramar

2008-12-15 @ 18:02:05
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: *Sofie*

Jag jobbar med som personlig assistent=) Men trivs verkligen med mina tider, behöver ju inte jobba lika mycket när man har en del nätter, det uppskattar jag!



Önskar dig en fortsatt fin vecka!

2008-12-15 @ 19:08:58
URL: http://mizzsofie.webblogg.se/
Postat av: jenny

Ja det brukar ju det som tur är :) Ja det är bara bra,mycket jobb nu bara,jobbar nästan hela julen men är nyasntälld så känns som att man verkligen vill visa framfötterna då i början,så man blir lite trött på kvällarna :)Hoppas allt är bra med dig ! Kramar

2008-12-15 @ 19:35:19
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: jenny

Oj låter jobbigt att jobba nätter men säkert bra betalt,det är ju alltid ett litet plus :) Jag jobbar som kommunikatör på ett elbolag,trivs jätte bra var innan på Kommunen & arbetade men detta nya är mkt bättre,skönt nog kul att hittat rätt lixom..Vad arbetar du med då? Du får ha en bra kväll/natt! Kramar

2008-12-15 @ 20:36:16
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0